Miért kap folyamatosan rosszindulatú megjegyzéseket az, aki márkás ruhákat hord?
Az emberek irigyek egymásra. Ha látnak valamit máson, és tetszik az a dolog, de ők nem szerezhetik meg, akkor mindig megszólják az embert. És a márkás cuccokat általában az áraik miatt csak az elkényeztetett k*rvák tudják megkapni. Aki nem az, és márkás cuccai vannak, azt is k*rvának bélyegzik.
Szerintem.
16/F
Nem tudom mért hiszi mindenki azt, hogy ahhoz, hogy valaki márkás cuccokban járjon teli kell lenni pénzzel. Sokkal többet költenek ruhára azok, akik piacon vásárolnak vagy a kínai butikokban. Eleve szar minőségű cuccokat vesznek, amit fél év múlva dobhatnak el, míg a márkás cuccokat évekig hordjuk. Ezen kívül már vannak outletek, ahol ugyan annyiért kapom meg a kimenő márkás kollekciót mint a piaci ruhákat.
28/L
1. vagyok
Csak üzenem kedve 2., hogy kínaiban, turkálóban, és egyéb nem márkaboltokban lehet kapni olcsóbban ugyanolyan minőségű árut, DE legtöbbször UGYANAZT az árut is lehet ott kapni jóval olcsóbban...
bocsi 3. hozzászóló, de S Olivert nem kapsz kínaiban,... ám fehérneműt én is ott veszek.
adidast meg a márkaboltban és tényleg hordom már 5 éve.
2. vagyok
1. hozzászóló, nem vitatom turkálóban kilehet fogni jó cuccokat. De ne mondd már, hogy a kínai piacon Te megkapod azt a minőséget mint én a mákás ruháimmal. Nem vagyok divatmajom, nem ezért veszem a márkás termékeket, egyszerűen a minőségre megyek. És amiket veszek ruhákat hordom 5-10 évig, sőt van olyan kabátom is ami 15 éve megvan, de semmi baja. Mivel ennyi éven keresztül hordom a cuccaimat, így nem érdekel, hogy mikor megveszem épp nem a legújabb divatot követem.
Én ezt nagyon egyszerűen megoldom: Turkálóban veszem a legmárkásabb cucokat...valahogy így nem szólnak meg...Pedíg némelyiken nálam 10 centis márkajelzés is van és újak is tehát nem kopott cuccok...a környezetemben pedíg vegyesen van aki gazdag és van akinek alig tellik ruhára...mégse szólnak meg...
Nem lehet hogy a viselkedés az oka? Marhadrágán veszed a marhamárkás cuccot ezért vigyázol rá esetleg egy kis hiszti valami folt miatt? Ilyesmi? Ha olcsón veszed nincs ilyesmi...Nem lehet hogy az a baj hogy hímestojásként vigyázol az extradrága ruhákra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!