Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi mondatom tényleg félreérthető? A barátom sztem, ha nem lenne rosszindulatú, akkor jól látta volna.
nos:
jelezte a párom, hogy most minden pénzt az utolsó centig félre kell tenni, mert jelenleg nagy kiadásaink várhatóak (hitel).
itt jön az ominózus mondatom:
mondtam neki, hogy "ha minden pénzt félre teszünk miből fogjuk finanszírozni a karácsonyi vacsorát és ajándékokat?"
erre ő, ki van akadva, hogy sajnálnám a karácsonyra a pénzt! mert szerinte a szeretteink mindig bele vannak számítva a kiadásokba és én önző módon ezt nem akarnám.
szóval neki így jött le a mondatom, hogy tegyünk félre, ne adjunk senkinek semmit.
szóval szerintem ha ő nem feltételezne rosszindulattal ilyet rólam, akkor a fenti kérdésemben, nem ezt látta volna....
véleményt várok, hogy én kérdeztem tényleg rosszul, vagy a barátom csavarta ki? mert szerintem az utóbbi és jelenleg mélységesen haragszom, hogy ilyenek állít be, sőt még le is tolt idegesen, fennhangon!
Szerintem a pasidnak lehet hogy rossz napja volt vagy már rég volt veled az ágyban...
nem tagadom kétszer kellett elolvasnom amit írtál hogy értelmezzem is :)
Üdv!
Valamit nagyon félreértett a drága. Magyarázd el neki, hogy rosszul érti.
Egyébként mikor mi összeköltöztünk, és jött a közös kassza dolog, akkor én megmondtam a páromnak, hogy innentől kezdve vége van a karácsonyozásnak. Náluk az a szokás, hogy az utolsó nagynéni unokahúgának is vesznek ajándékot, és bizony nem kicsi a család. Mivel én csak a szüleimnek, meg a keresztlányomnak veszek, ezért elvárom, hogy ő se költse a pénzemet a hülye rokonaira. Bele is ment, nem is sértődött meg rajta.
Ha az embernek meg kell húznia a gatyamadzagot, akkor az mind a két félre vonatkozik. Szerintem.
24/N
Nem lehet, hogy ezen a karácsony dolgon már a párod is őrlődött és ezért bukott ki ennyire és értette félre amit mondtál?
Nem hiszem, hogy ebben rosszindulat volna.
jelenleg azon van kiakadva, hogy még én nevezem őt rosszindulatúnak! Mert hogy ő milyen nagylelkűen beleszámítja mindenbe a szeretteket.
Nem tudom mit reagáljak már végképp :(
Hát a kérdéshez kapcsolódik de pontosan nem válasz rá:
Én és a baráti, távolabbi családi köröm megegyeztünk régebben, hogy egymásnak nem veszünk ajándékot, mert igen sok embernek kéne és csak felesleges vackokat tudnánk venni egymásnak. Ezért megállapodtunk abban, hogy végleg abbahagyjuk egymás megajándékozását így se időt se pénzt nem kell rá fordítani.
szerintem nem arról van szó, hogy ő előre őrlődött volna, hanem megsérthettem azzal, hogy ő csak arra gondol, hogy mindent félretenni és nekem jutott eszembe a karácsony.
valószínű ez eshetett neki zokon, amire kicsavarta és támadásba vitte át az egészet.
nálunk pont megbeszélés alapján vannak karácsonyi kiadások
mert viszonzunk éppen - tavaj nem nálunk volt a vacsora - most nálunk lesz
az ajándék meg apróságok csak. mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!