Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbi mondatom tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi mondatom tényleg félreérthető? A barátom sztem, ha nem lenne rosszindulatú, akkor jól látta volna.

Figyelt kérdés

nos:

jelezte a párom, hogy most minden pénzt az utolsó centig félre kell tenni, mert jelenleg nagy kiadásaink várhatóak (hitel).

itt jön az ominózus mondatom:

mondtam neki, hogy "ha minden pénzt félre teszünk miből fogjuk finanszírozni a karácsonyi vacsorát és ajándékokat?"

erre ő, ki van akadva, hogy sajnálnám a karácsonyra a pénzt! mert szerinte a szeretteink mindig bele vannak számítva a kiadásokba és én önző módon ezt nem akarnám.

szóval neki így jött le a mondatom, hogy tegyünk félre, ne adjunk senkinek semmit.

szóval szerintem ha ő nem feltételezne rosszindulattal ilyet rólam, akkor a fenti kérdésemben, nem ezt látta volna....

véleményt várok, hogy én kérdeztem tényleg rosszul, vagy a barátom csavarta ki? mert szerintem az utóbbi és jelenleg mélységesen haragszom, hogy ilyenek állít be, sőt még le is tolt idegesen, fennhangon!

2011. nov. 6. 10:34
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

szóval a válasz igaz megvan a kérdésemre, hogy nem volt félreérthető.

köszönet

2011. nov. 6. 11:27
 12/32 anonim ***** válasza:
Előre is Boldog Karácsonyt!!! :)
2011. nov. 6. 17:31
 13/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, viszont kívánom :)
2011. nov. 6. 18:16
 14/32 A kérdező kommentje:

HELP!!!

2 napja nem beszélünk a fenti incidens miatt!!

mert ő a mai napig úgy gondolja, hogy rosszindulatú volt a kérdésem, hiába mondom neki, hogy nem, és mélységesen bánt ezzel a feltételezésével rólam

Most mit tegyek???

2011. nov. 8. 17:02
 15/32 anonim ***** válasza:
Nos, szerintem próbáld meg még egyszer megbeszélni vele, ha nem hajlandó érett felnőtt módjára viselkedni, szídd le és hagyd magára elgondolkozni ezen.
2011. nov. 8. 17:12
 16/32 A kérdező kommentje:

tegnap ennyit beszéltünk:

én: továbbra is fenntartod a véleményed?

ő: igen

én: viszont jeleztem, hogy nem önzőségből kérdeztem, hogy miből finanszírozzuk a karácsonyt, csak jelzésként említettem, hogy nem lehet mindent félretenni

ő: nem érdekel. kérdezted, hogy ha minden pénzt félre teszünk miből fogjuk finanszírozni a karácsonyi vacsorát és ajándékokat?" ez teljesen rosszindulat volt a szerettekre én mindig félreteszek ez természetes

én: szóval továbbra is ezt hiszed rólam, tudod, hogy nincs igazad és csak engem bántassz vele. nincs értelmi tovább miről beszélgetnünk.

és itt levágtam a telefont.

és azóta nem hív, nem ír - MÉG NEKI ÁLL FELJEBB!

2011. nov. 8. 17:22
 17/32 A kérdező kommentje:

szóval ilyen esetben az én részemről mit lehet tenni?

help.

2011. nov. 8. 17:32
 18/32 anonim ***** válasza:
Próbálj meg kedveskedni neki -biztos nem lesz könnyű, de célravezetőbb. Ha ezek után is duzzog és hisztis, én a helyedben rendesen kiosztanám. De ez csak az én véleményem.
2011. nov. 8. 17:48
 19/32 A kérdező kommentje:

csak attól félek, ha én kedveskedek, én kezdeményezek, azzal eleve aláásnám magam

elvégre ő bántott meg, és én engesztelem ki.

hogy néz ez ki?

szóval valami olyasmit szeretnék, hogy ne alázzam meg magam előtte.

2011. nov. 8. 18:09
 20/32 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy én is ilyen vagyok inkább, mint te (nem tudok megalázkodni). De egyszer belefér szerintem. :) Hátha utána belátja, hogy ő volt a "durcis" (ha szabad így fogalmaznom). Mellesleg valószínűleg csak nagy a stressz rajta a pénzügyek miatt, béküljetek ki és szeressétek egymást ilyenkor is.
2011. nov. 8. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!