Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbi mondatom tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi mondatom tényleg félreérthető? A barátom sztem, ha nem lenne rosszindulatú, akkor jól látta volna.

Figyelt kérdés

nos:

jelezte a párom, hogy most minden pénzt az utolsó centig félre kell tenni, mert jelenleg nagy kiadásaink várhatóak (hitel).

itt jön az ominózus mondatom:

mondtam neki, hogy "ha minden pénzt félre teszünk miből fogjuk finanszírozni a karácsonyi vacsorát és ajándékokat?"

erre ő, ki van akadva, hogy sajnálnám a karácsonyra a pénzt! mert szerinte a szeretteink mindig bele vannak számítva a kiadásokba és én önző módon ezt nem akarnám.

szóval neki így jött le a mondatom, hogy tegyünk félre, ne adjunk senkinek semmit.

szóval szerintem ha ő nem feltételezne rosszindulattal ilyet rólam, akkor a fenti kérdésemben, nem ezt látta volna....

véleményt várok, hogy én kérdeztem tényleg rosszul, vagy a barátom csavarta ki? mert szerintem az utóbbi és jelenleg mélységesen haragszom, hogy ilyenek állít be, sőt még le is tolt idegesen, fennhangon!

2011. nov. 6. 10:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Na, legalább keresett. :) Hát, ha tudsz vele beszélj róla, ha nem akarja, akkor gondolkozzatok el rajta, hogy miért nem hallgat meg. Szép napot! :)
2011. nov. 10. 16:18
 32/32 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat :)

viszont, szép napot :)

2011. nov. 10. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!