Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi mondatom tényleg félreérthető? A barátom sztem, ha nem lenne rosszindulatú, akkor jól látta volna.
nos:
jelezte a párom, hogy most minden pénzt az utolsó centig félre kell tenni, mert jelenleg nagy kiadásaink várhatóak (hitel).
itt jön az ominózus mondatom:
mondtam neki, hogy "ha minden pénzt félre teszünk miből fogjuk finanszírozni a karácsonyi vacsorát és ajándékokat?"
erre ő, ki van akadva, hogy sajnálnám a karácsonyra a pénzt! mert szerinte a szeretteink mindig bele vannak számítva a kiadásokba és én önző módon ezt nem akarnám.
szóval neki így jött le a mondatom, hogy tegyünk félre, ne adjunk senkinek semmit.
szóval szerintem ha ő nem feltételezne rosszindulattal ilyet rólam, akkor a fenti kérdésemben, nem ezt látta volna....
véleményt várok, hogy én kérdeztem tényleg rosszul, vagy a barátom csavarta ki? mert szerintem az utóbbi és jelenleg mélységesen haragszom, hogy ilyenek állít be, sőt még le is tolt idegesen, fennhangon!
akkor a kérdés már csak annyi:
vajon miért nem ő kezdeményez?
sajnos nem.
mindig én kezdeményezek :(
és kezd rosszul esni már végképp, hogy őt nem is érdekli, hogy megbántott, lesz*ja.
nem csak szerinted, szerintem is gyerekes.
viszont a párom halálosan komolyan gondolja.
és egyáltalán nem mindegy, hogy már megint én alázkodom, úgy, hogy nekem van igazam (mert tudom, hogy nem önző okból mondtam amit kérdeztem)
szóval a párom szemében így sem vagyok látod tisztelve, becsülve, nemhogy ha még én kezdeményezek ezek után.
és az is érdekes, hogy ő simán bírja nélkülem, én aggódok itt egyedül :(
25-28 évesek vagyunk
rendben megvárom míg ő keres.
(csak annyiban ismerem, hogy ilyenkor próbál úgy tenni, mintha mi sem történt volna, nem érdekli hogy megbántott, elsiklik felette -de ezen a részen már túl vagyunk, mert jeleztem, hogy én viszont már nem megyek el felette, igenis megbántott)
ezek után nem tudom mi lesz a reakciója.
az az egy a biztos, hogy most azt várja megtörjek és én jelentkezzem, de szerintem ha bevágnám a szakítást, az sem nagyon hatná meg.
szia
jelentkezett.
még mindig kioktató hangnemben, még ő akarta megmagyarázni nekem, hogy én mit mondtam.
megkérdeztem tőle, hogy elhiszi rólam valóban azt, hogy sajnálnám bármely szerettünkre a pénzt? hogy ő ezt így látná?
írta, hogy belegondolva, nem hiszi azt, de hozzá tette, hogy HA ilyen lennék (tehát megint feltételezte rólam)nem tudja hogy viselkedne. (ezt a részt nem értettem itt a végén.)
szóval bocsánatot kért.
még annyit kérdeztem, hogy amúgy elmondhatná mi alapján feltételez ilyeneket rólam, sőt nem is feltételez, hanem kijelent és leüvölt ilyenek miatt.
erre nem válaszol/t.
szóval ami az egészben nem tetszik, hogy egyáltalán magyarázattal tartozom neki, olyan dolgok miatt, ami nincs.
mintha ő lenne a főnök, vagy az isten, vagy nem is tudom..
elgondolkodtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!