Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbi mondatom tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi mondatom tényleg félreérthető? A barátom sztem, ha nem lenne rosszindulatú, akkor jól látta volna.

Figyelt kérdés

nos:

jelezte a párom, hogy most minden pénzt az utolsó centig félre kell tenni, mert jelenleg nagy kiadásaink várhatóak (hitel).

itt jön az ominózus mondatom:

mondtam neki, hogy "ha minden pénzt félre teszünk miből fogjuk finanszírozni a karácsonyi vacsorát és ajándékokat?"

erre ő, ki van akadva, hogy sajnálnám a karácsonyra a pénzt! mert szerinte a szeretteink mindig bele vannak számítva a kiadásokba és én önző módon ezt nem akarnám.

szóval neki így jött le a mondatom, hogy tegyünk félre, ne adjunk senkinek semmit.

szóval szerintem ha ő nem feltételezne rosszindulattal ilyet rólam, akkor a fenti kérdésemben, nem ezt látta volna....

véleményt várok, hogy én kérdeztem tényleg rosszul, vagy a barátom csavarta ki? mert szerintem az utóbbi és jelenleg mélységesen haragszom, hogy ilyenek állít be, sőt még le is tolt idegesen, fennhangon!

2011. nov. 6. 10:34
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

akkor a kérdés már csak annyi:

vajon miért nem ő kezdeményez?

2011. nov. 8. 18:17
 22/32 anonim ***** válasza:
Hm, lehetséges az, hogy úgy érzi, mindig ő kezdeményezi a bocsánatkérést, és szüksége van a tudatra, hogy te is hajlandó vagy kedvesnek lenni? Te ismered őt a legjobban. :)
2011. nov. 8. 18:26
 23/32 A kérdező kommentje:

sajnos nem.

mindig én kezdeményezek :(

és kezd rosszul esni már végképp, hogy őt nem is érdekli, hogy megbántott, lesz*ja.

2011. nov. 8. 18:28
 24/32 anonim ***** válasza:
Nehéz eset. El se hiszed, ugyanebben a cipőben járok néha. Talán a legjobb lesz ha a saját fegyvernemében győzöd le, ha kibírsz még egy kis időt így. De ez csak szerintem gyerekes?
2011. nov. 8. 18:32
 25/32 A kérdező kommentje:

nem csak szerinted, szerintem is gyerekes.

viszont a párom halálosan komolyan gondolja.

és egyáltalán nem mindegy, hogy már megint én alázkodom, úgy, hogy nekem van igazam (mert tudom, hogy nem önző okból mondtam amit kérdeztem)

szóval a párom szemében így sem vagyok látod tisztelve, becsülve, nemhogy ha még én kezdeményezek ezek után.

és az is érdekes, hogy ő simán bírja nélkülem, én aggódok itt egyedül :(

2011. nov. 8. 18:39
 26/32 anonim ***** válasza:
Lehet csak ezt mutatja. Igazán bonyolult helyzet. Csak találgatni tudunk, várd meg amíg keres (ez biztos hogy be fog következni) és mondd el neki, hogy mit érzel. Elvégre egy pár vagytok, akik szeretik egymást és számíthatnak a másikra. :)
2011. nov. 8. 18:44
 27/32 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok amúgy?
2011. nov. 8. 18:45
 28/32 A kérdező kommentje:

25-28 évesek vagyunk

rendben megvárom míg ő keres.

(csak annyiban ismerem, hogy ilyenkor próbál úgy tenni, mintha mi sem történt volna, nem érdekli hogy megbántott, elsiklik felette -de ezen a részen már túl vagyunk, mert jeleztem, hogy én viszont már nem megyek el felette, igenis megbántott)

ezek után nem tudom mi lesz a reakciója.

az az egy a biztos, hogy most azt várja megtörjek és én jelentkezzem, de szerintem ha bevágnám a szakítást, az sem nagyon hatná meg.

2011. nov. 8. 20:12
 29/32 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj, biztos rosszul esne neki. Szerintem csak túl büszke(, majd mérlegel, hogy mi a fontosabb). Kitartás, én szurkolok nektek. Majd írj, hogy mi lett! Szép napot :)
2011. nov. 9. 15:29
 30/32 A kérdező kommentje:

szia

jelentkezett.

még mindig kioktató hangnemben, még ő akarta megmagyarázni nekem, hogy én mit mondtam.

megkérdeztem tőle, hogy elhiszi rólam valóban azt, hogy sajnálnám bármely szerettünkre a pénzt? hogy ő ezt így látná?

írta, hogy belegondolva, nem hiszi azt, de hozzá tette, hogy HA ilyen lennék (tehát megint feltételezte rólam)nem tudja hogy viselkedne. (ezt a részt nem értettem itt a végén.)

szóval bocsánatot kért.

még annyit kérdeztem, hogy amúgy elmondhatná mi alapján feltételez ilyeneket rólam, sőt nem is feltételez, hanem kijelent és leüvölt ilyenek miatt.

erre nem válaszol/t.

szóval ami az egészben nem tetszik, hogy egyáltalán magyarázattal tartozom neki, olyan dolgok miatt, ami nincs.

mintha ő lenne a főnök, vagy az isten, vagy nem is tudom..

elgondolkodtat.

2011. nov. 9. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!