Érezted magad hasonlóan?
Figyelt kérdés
Volt már,hogy felöltöztél csinosan,magaddal teljesen megelégedve és mentél valamerre a városban,a magabiztosságod,önbizalmad pedig lerontották a csodálkozó,bámuló emberek?
Már annyira unom,hogy az ember nem lehet csinos,mert ha az életbe végre annak érzem magam,akkor is mindenki furán néz rám?
Tuti,hogy nem az öltözékkel van a gond,mert mindenki más amúgy megdicsér,de az idegenek úgy néznek,mintha én lennék a legnagyobb látványosság :S
Voltatok már így?
Ez miből következhet?
Önbizalom hiány?
2011. máj. 23. 18:21
11/12 anonim válasza:
ma is így éreztem,pedig semmi extra nem volt rajtam,csak nőiesen,elegánsan felöltöztem.. a magabiztosságom megcsappant a bámuló szemek láttán:D:/:/
12/12 anonim válasza:
Megbámulnak, bár nem hiszem, hogy azért mert jól nézek ki. :D Épp az ellentéte lehet... de már megszoktam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!