Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érezted magad hasonlóan?

Érezted magad hasonlóan?

Figyelt kérdés

Volt már,hogy felöltöztél csinosan,magaddal teljesen megelégedve és mentél valamerre a városban,a magabiztosságod,önbizalmad pedig lerontották a csodálkozó,bámuló emberek?

Már annyira unom,hogy az ember nem lehet csinos,mert ha az életbe végre annak érzem magam,akkor is mindenki furán néz rám?

Tuti,hogy nem az öltözékkel van a gond,mert mindenki más amúgy megdicsér,de az idegenek úgy néznek,mintha én lennék a legnagyobb látványosság :S

Voltatok már így?

Ez miből következhet?

Önbizalom hiány?

2011. máj. 23. 18:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mért nem sz*rod le, hogy mit gondolnak rólad?

Magadnak kell tetszened, nem a sok idegen tuskónak.

2011. máj. 23. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez sokszor előfordul.
2011. máj. 23. 18:26
 3/12 anonim válasza:
100%
Az nem lehet, hogy azért néznak annyira, mert jól nézel ki? :S
2011. máj. 23. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon ismerős:)

full így voltam vele. És most is így vagyok.

Mindenki megbámul,fiúk,lányok,fiatalok,öregek vegyesen:D

Nem érdekel:) Nézzenek.

Ez pár héttel ezelőtt volt.Sport cipőben voltam,sima farmer nadrágban és egy kis tavaszi kabátkában.

Barátnőm szerint beképzelem magamnak ami elég érdekes.

Mikor már anyám is megkérdezte,hogy miért néz engem mindenki...?ennyi.Ne foglalkozz velük:D Biztosan irigyek:)

Ne hagy,hogy így lerombolják az önbizalmadat.Inkább élvezd,hogy mindenki megnéz xD

2011. máj. 23. 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sztem is lehet h azért van mert jól nézhetsz ki:)

sztem csak beképzeled magadnak

általában énis megbámulok valakit ha jól néz ki, esetleg ötletet veszek egy-két öltözékből:)

2011. máj. 23. 18:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Pont ma voltam így. Nem volt kinn semmim, bár elég érdekes fazonú felső volt rajtam.

Kisugárzás vagy nem tudom. Bár rám meg mindig azt mondják, hogy túl komoly vagyok néha. Mármint kiül szerintem az arcomra, hogy nagyon gondolkodok valamin. Mindig jár valamin az agyam.

2011. máj. 23. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha már itt tartunk, ma pl. kb öt emberen láttam ilyen húzott kicsit hosszabb ,de rövid ujjú felsőt, ami nagyon tetszik. Na őket emiatt megnéztem. Nem tudja valaki milyen üzletben lehet kapni.

Megszámoltam és egyszerre 5 nőn ilyen felső volt.

2011. máj. 23. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

úúúúú de még mennyire:S én pl. volt h nem is annyira csinin voltam öltözve, csak ilyen egyszerűbe és akkor is néztek...de nemtudom miért...pl. eccer álltam egy üzletbe, vártam, és így nem néztem a csajra, de a szemem sarkából láttam, hogy bámul...

jó persze sminkelem magam, de biztos nem azért, mert igyekszem normálisan kisminkelni magam..

ééén nem értem...nála már az is volt, hogy nevettek...kérdeztem akik velem voltam, h van-e rajtam vmi de semmi...

annyira zavaróóóóóóóóó:S

megértelek...de sztem nem kell ezzel foglalkozni, tudom, nem könnyű, de most nehogymár kevesebbnek érezd magad a bámuló emberek miatt...nem érdemlik meg...

és lehet, hogy jól nézel ki, azért néznek, ne érezd azt, hogy más miatt...

fel a fejjel:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 23. 18:48
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az önbizalmammal mindig is probléma volt:(

Gondoltam,hogy emiatt képzelem mindig be magamnak a hülyeségeket:(

2011. máj. 23. 18:51
 10/12 anonim válasza:

Barátnőmnek volt esküvője egy kisváros melletti helyen.

Egyik lagzis társammal bementünk a városba. Azokat a tekintetteket kellett volna látni. 2 csaj(elégé vékonyak vagyunk mindketten) kisestélyiben, csillogó lánccal a nyakában, konttyal a fején szépen kisminkelve.

Kicsit lestek minket a városban. Valaki megdicsért minket, valaki kicsúfolt, hogy hogy mertünk ilyen ruhát felvenni de minket nem érdekelt.

Ezzel a kis történettel csak arra akartam célozni, hogy ha egy lány csinosabb az átlagnál azokat egyből megbámulják. Nem biztos, hogy rosszból csak megjegyzik magukban, hogy milyen jó lehet ez a csaj.

Így te se vedd fel magadra ha bámulnak:)

22/l

2011. máj. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!