Érezted magad már hasonlóan?
Figyelt kérdés
Ha elmegyek vásárolni,úgy érzem,egy ideig,hogy hú hát,azért van már ruhám bőven.....de ha egy ideig nem megyek,mintha azt venném észre,hogy nincs semmi ruhám,kevés,és még több ,még több kell....
A másik,hogy ha elmegyek vásárolni,nem bírok hazajönni üres kézzel,mert különben olyan rosszul érzem magam:(
2011. ápr. 5. 18:41
1/3 anonim válasza:
Mintha én írtam volna :D Szeretek vásárolni, bár néha fölöslegesnek érzem, de nem bírom ki, hogy ne szerezzek be valami újat :)
2/3 anonim válasza:
De jó annak,akinek telik rá,hogy csak gondol egyet és már megy is vásárolni...Csak mert "kell valami új"...
3/3 anonim válasza:
előfordul. de nálam inkább az szokott lenni, hogy ha megyek vásárolni akkor elveszítem a mértéket és mindent megvennék. akkor egy darabig rosszul érzem magam, hogy ez sajnos nem kivitelezhető, de ha nem megyek üzletek közelébe akkor újra egyenesbe jövök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!