Hany eves korodban erezted ugy, hogy legjobb lenne, ha mind kidobnad a regi cuccaidat es inkabb vennel par uj, igazan jo es kombinalhato darabot?
én kb 12 évesen. addig kb mindegy volt milyen színű és fazonú. utána is kínaikban vásároltam egy ideig, de kezdtem cikinek tartani és írtóztam tőlük. aztán gimi előtt keztem el new yorkerezni :D:D
kb egy hónapja bementem egy kínaiba egy bnőmmel h gatyát nézzünk neki. hát eddig azt hitem nem vagyok sznob, de egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne fintorogjak a cuccok láttán. ja és az a szag :S télleg ledöbbentem hogy ennyire márkafüggő lettem :O
16/L
hát..... én nem is tudom. nekem a lassú stílusváltásnál, ami fél éve kezdődött. akkor vettem észre hogy a sportos rucik már nem nagyon jönnek be :D
19/L
Két - három évente vannak váltásaim. De évente egyszer átnézem a szekrényemet, mert vannak lomok, amiknek menniük kell.
A váltásaim nem drasztikusak, általában megunok egy-egy darabot, színt vagy rájövök pár fazonnál, hogy nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!