A legjobb barátnőm meghívott a szalagavató utáni bulira. Kérdeztem, hogy ők mit fognak felvenni? Ő mondta, hogy egy koktél ruha féleségbe mennek az osztálytársai, de a hívottaknak nem kell abba menni.
Ha ők bérlik akkor sztem mindegy végül is...mármint úgy értem hogy tuti nem kell kiöltöznöd nagyon...amit leírtál szerintem jó, de mondjuk én farmer helyett egy vastagabb cicanadrágot vennék fel egy csizmával, az csinosabb egy fokkal mint a farmer, de ha neked nincs, vagy nem érzed a stílusodnak, akkor az is tökéletes amit leírtál.(csak azért a cipőd nehogy vlmi deszkás cipő legyen :D)
/első voltam/
Zártkörű bulira teljesen jó az amit írtál. De gondolom a szalagavatóra mész, oda azért ki szoktak öltözni az emberek. Emlékszem, mikor az enyém volt, barátom farmerban meg pulcsiban jött el, és nem mert felkérni táncolni, mert nagyon szarul érezte magát, h nem volt kiöltözve, és képet se csinált velem, mert h hogy néz ki mellettem... Rohadtul ki voltam akadva, szal én inkább jobban kiöltöznék xD
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!