22 éves srác vagyok. Hogy lehetek fiatalosabb? szeretnék kb 16 nak kinézni.
22 vagyok, és belül még teljesen gyerek. igazából a vonásaim lágyak, és nem vagyok szőrös sem, de nagyon komolyan öltözködöm, és a hajam is olyan komolyan fésült stb, tipus, sajna, ezt nevelték belém. viszont ha igy viselkedem gyerekesen, vagyis önmagam vagyok, sokan nem néznek jó szemmel. tudnátok ajánlani valami hajat, ami jó, meg valami király cuccot, ami fiatalit? lécci.
178cm/75kg / barna haj/ kék szem. ha kell fogyok is pár kilót.
Szerintem ne változz. Én pl. a leírásod alapján odáig lennék érted. :P Ha te így vagy önmagad, ne foglalkozz a többiekkel. Én is hasonló vagyok, úgyhogy tudom, milyen ez. De így érzem jól magam, az emberek meg gondoljanak, amit akarnak... Nem fogok miattuk változtatni sem az öltözködésemen, sem a viselkedésemen.
22L
Érdekes, hogy sokan a pólót és farmert írják. Én 28 vagyok és általában így öltözködöm. Úgy látszik még nem komolyodtam meg, túl koravénnek sem tartom maga, mert ha mellém áll egy 23-24 éves, simán öregebbnek nézné mindenki.
De azért érzem, hogy öregszem. Főleg abból, hogy pl a tescoban a 20 körüli diákmunkás pénztáros kiscsajoknak mindig előre sziával, hellóval köszönök, ők meg nem mernek visszategezni. Mindig jónapotoznak és magáznak.
Furcsa, de majd gondolom megszokom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!