Nyolcadikos lányok, ti hogy fogtok kinézni a ballagásotokon? Várjátok?
fodrász csinálta haj
és hát a szokásos ünneplői ruha vagyis ing és fekete szoknya
kiegészítőnek ezüst fülbevaló nyaklánc karkötő
és hát is-is
Beleborzongok, ahogy rá gondolok...... mert a Fazekasba járok és ott ugye 4 emelet van + földszint + alagsor.... remélem nem kell mindet végigjárni......
egyébként nem tudom hogy hogy fogok kinézni...... gondolom ünneplő, magassarkú, sok sok virág, ékszerek (amit minden nap hordok, tehát arany fülbevaló, fehérarany nyaklánc gyémánntal a közepén vagy pedig arany nyaklánc)... a hajamat még nem tudom, mert deréking ÉRT míg anya le nem vágta.... kényszerített rá..... :( most csak vállig ér... úgyhpgy nem tudom, lehet, hogy csak ki lesz engedve....
úúúúúú én nagyon várom!
a hajamat szeretném gondorré tetetni és az átlagos ballagási ruha lesz rajtam. meg egy szép nyaklánc. ennyi.:))
sz@rok a felvételitől, sz@rok az új sulitól, sz@arok az egészre.....:)
de várom, mert akkor végre túl leszek mindenen. Nálunk az a gáz, hogy nekünk kötelező egyenruha van. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!