Fekete hajam van nyolcadikos ballagásra tincsiet szeretnék bele kérni, milyen színű legyen, válla alatti a hajam?
Nekem a kék tetszik nagyon a fekete hajban. Az menne is a kék szemedhez. De a fehér is jó benne, vagy kb bármi más ami tetszik neked, mert a feketéhez minden szín passzol.
25L
Kéket ne tegyél bele ha fehér a bőröd, mert nagyon sápaszt, én már ezzel megjártam, úgy néztem ki mint egy hulla..
Válassz inkább melegebb színárnyalatot, akár mondjuk a lilát..narancsot, stb
Csak sima szőke mellírt ne tegyél bele, mert már 10 éve nem divat, és amikor az "volt" akkor is ronda volt.:)
20/l
Kék csak azoknak áll jól, akiknek tónusosabb, nem fehér a bőre!! Egy fehér bőrű lánynak hideg árnyalat nem áll jól, mert még jobban sápasztja.
Rózsaszínt bevállalhatsz:
Ez még nagyon jó, csak ehhez szoliznod kell: [link]
Szerintem tedd azt, hogy elmész fodrászhoz, leszívatod világosra a hajadat ahova színt szeretnél tenni ( leszívás nélkül úgy sem lehet.. legvilágosabbra, hogy tiszta legyen a színe, csak az a baj hogy a fekete hajat nagyon nehéz..)
És veszel otthon színezőket amivel váltogathatod egyik nap kék, másik nap piros..stb Én anno azt csináltam, csak nekem világos a hajam, így nem volt gond leszívatni fehérre,ezért tiszta színeket kaptam.
A másik lehetőség, hogy nem csinálsz semmit a hajaddal, hanem veszel színes póthajat és azokat rakatod bele, így nem kell aggódni azzal hogy elmarja a festék a hajadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!