Titeket nem szoktak látványosan kinézni a "pláza
boltokból"?
Figyelt kérdés
Douglas,springfield ilyesmik :S
annyira kellemetlenül érzem magam mikor igy a homlokukra van írva az eladóknak vagy a bizt.őrnek,hogy azt hiszik h csak mindent összetaperolni megyek be,és amúgy nem lenne pénzem onnan semmire :S ez engem annyira zavar..
hidd el, mást is szoktak, főleg a biztonsági őrös helyeken
2011. aug. 16. 10:04
3/14 szamóca.. válasza:
dehogynem. + rólam mindig azt hiszik lopni járok, nem egyzser követett biztonságiőr, rám volt tapadva. borzalmasan idegesítő, főleg hogy életemben egyszer, 14 évesen loptam, és olyan lelkiismeretfurdallás jött rám hogy visszaloptam a cuccot fél nappal később :DDDD
2011. aug. 16. 10:07
4/14 A kérdező kommentje:
na amikor még rád vannak tapadva,az milyen undorító :D
próbálnék magamnak tisztasági betétet/tampont venni erre a biz.őt végig követ ...
2011. aug. 16. 10:11
5/14 anonim válasza:
Ne is mondd!!Amikor douglas-ban nézem a chanel meg dior sminkeket az egyik nő folyton ott van de persze amikor veszek valamit akkor örül a szájuk:@
néha tally-ba is olyan lenézően figyelnek...vááá
annyi az egész,hogyha drága világmárkás boltba dolgoznak akkor lenézhetik az eladókat hogy "mitakarsz te itt?" én pl. 13 éves vagyok és gondolom nem gondolják hogy veszek bármit is csak összetapizom.de amikor a pénztárba vagyok egy drága ruhával akkor örülnek...
2011. aug. 16. 10:21
6/14 szamóca.. válasza:
ha ilyen vna, nemes egyzserűséggel kérdezd meg hogy "tudna segíteni, melyik lehet a legmegfelelőbb számomra?" elszégyelli magát és arrébb áll:D
2011. aug. 16. 10:21
7/14 anonim válasza:
Ezt én is rettentően utálom, mert örülnének hogy bementem körülnéztem, s ha nem veszek semmit is mi közük hozzá? Végülis ha majd a "vendégszeretetük" miatt nem megy be senki, akkor ki fog náluk vásárolni?
2011. aug. 16. 10:32
8/14 anonim válasza:
Teljesen egyet értek.. :/
2011. aug. 16. 10:54
9/14 anonim válasza:
bementem egy kínaiba és a nőci megkérdezte hogy mit vettem el és hogy visszatettem-e. folyton a kamerát nézte hogy ki mikor lop. azt hiszi hogy mindenki lop. :S
2011. aug. 16. 10:56
10/14 anonim válasza:
Engem a dm-ben szokott követni a biztonsági őr. Életemben nem loptam még, és ha bemegyek egy boltba általában mindig veszek valamit.. (Kivéve ruhabolt.) Inkább kövessék az olyanokat, akikről lerí az, hogy lopni mennek be. (Nem a magyarokra gondolok.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!