Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket nem szoktak látványosa...

Titeket nem szoktak látványosan kinézni a "pláza boltokból"?

Figyelt kérdés

Douglas,springfield ilyesmik :S

annyira kellemetlenül érzem magam mikor igy a homlokukra van írva az eladóknak vagy a bizt.őrnek,hogy azt hiszik h csak mindent összetaperolni megyek be,és amúgy nem lenne pénzem onnan semmire :S ez engem annyira zavar..

2011. aug. 16. 10:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úristen, a dmben a legjobban! Szinte rám tapad a biztonsági őr mindig, undorító.
2011. aug. 16. 12:09
 12/14 anonim ***** válasza:
rossmannban is. nekem előfordult már egy kis boltban, hogy körömlakkot betettem az emeleten a kosárba, de meggondoltam magam a pénztár előtt és hát nem szép dolog, de siettem és lent a csokik közé betettem. erre az őr átnézte a táskámat és mikor mondtam, hogy hol vannak a lakkok, tökre ki volt akadva, hogy lehetek, ennyire idióta, hogy nem bírom visszavinni és, hogy ne legyek már ilyen lusta. elég gáz volt. azután jó nagy ívben elkerültem a boltot egy darabig.
2011. aug. 16. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem is mindig követnek a biztiboy-ok a drogériákban. Elég idegesítő. Mondjuk szerintem minden 25 év alattival ezt csinálják, mintha a fiatalok csak lopni tudnának. A ruhaboltokban meg néha csak azért néznek rám furán mert punk rocker vagyok, és ez legtöbbször az öltözködésemen is látszik. Szóval a divatosabb boltokban inkább ezért néznek, hogy mi a fenét keresek én ott. Mondjuk a New Yorker-ben múltkor egy tarajos eladó volt.xD
2011. aug. 16. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez velem is gyakran előfordul. Lenézik az embert, fáj nekik még az élet is, pedig a legtöbbjük nem csinál sok mindent egész nap.

Volt olyan is, hogy vettem valamit és pofákat vágtak akkor is. Hát ez van.

A biztonsági őrök engem is szoktak követni, pedig nem lopok.

A húgommal és a barátnőjével történt még régebben, hogy bementek egy kínaiba és a felsőket nézegették. Erre az eladó (egy szőke felfújt szájú cicababa) beszólt nekik, hogy ne lopjanak.

Ma már ritka amikor kedvesek, segítőkészek az eladók, de azért előfordul.

21L

2011. aug. 18. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!