Szerintetek lehet valahogy lopni a bevásárlóközpontokban lévő boltokból? Pl. C&A, New Yorker, Tally Weijl, Bershka.
Soha nem loptam még, de van egy ismerősöm, aki rengeteg
cuccot lopott már el ezekből a boltokból, úgy hogy megúszta. Azt mondta hogy leveszi az árcédulát és azt a mágneses izét a cuccokról, így nem jelez amikor kimész az ajtón. Kiváncsi vagyok, hogy azt a kerek izét, tényleg le lehet venni mágnessel?
Nem loptam, csak hypermarketekből sminkcuccot, de azon csak vonalkód volt. Meg azt is kb. 15 évesen utoljára.
Amúgy lehet lopni, ismerős dolgozott Promodban, sokan lopnak, mondta.
A technikát nem tudom (nem kérdeztem) de nyilván sok a lopás, ha a csipogók ellenére adnak számot a fülkénél.
de jo, hehehehe, ez sminket, a masik ékszert lop :D :D ejnye-bejnye
tesom baratnoje egy ( eléggé gaz) ruhaboltban elado, o mesélte, hogy "bizonyos" emberek jo bo ruhakban térnek be vasarolni, majd valahogy csak leoperaljak azt a lopasjelzot, jol feloltoznek, majd felveszik a sajat bo pulcsijukat, bo gatyajukat, és mintha mi sem tortént volna, kisétalnak..
tapasztalatból tudom h lehet.
ékszert ugy h a ruhával együtt amit felakarsz próbálni beviszed a próbafülkébe. ott mivel nincs benn kamera csak simán leszeded az árcuccosát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!