Szerintetek lehet valahogy lopni a bevásárlóközpontokban lévő boltokból? Pl. C&A, New Yorker, Tally Weijl, Bershka.
Soha nem loptam még, de van egy ismerősöm, aki rengeteg
cuccot lopott már el ezekből a boltokból, úgy hogy megúszta. Azt mondta hogy leveszi az árcédulát és azt a mágneses izét a cuccokról, így nem jelez amikor kimész az ajtón. Kiváncsi vagyok, hogy azt a kerek izét, tényleg le lehet venni mágnessel?
ez jó :D
táska kibérlése alumíniummal... mégishogy? :O
amúgy megértem azokat akik lopnak, mert tényleg nagyon drágák a cuccosok :S
Hát szerintem nem kéne megérteni a lopósokat, mert sokaknak nincs pénze és nem lopja el, hanem vesz olcsóbban.
A k***ög lopósok miatt, mi akik megvesszük, fizetünk többet, mert az árba bele kell az ilyeneket is kalkulálni.
te tudod,hogy ez milyen ciki?!
én a helyedben szóba sem állnék vele,amúgy téged még nem lopott meg?Nem barátkoznék vele,és ismered a mondást,madarat tolláról..
amúgy biztos le lehet szedni,de akinek nincs pénze,az inkább menjen dolgozni..szégyen gyalázat!!!
nem lopott meg..
és a barátom, ő dolga, hogy mit csinál.
Rettentő gáz, ha valakin lopott cucc van.
Ezer meg ezer praktika van rá, hogy tudod kicsempészni, de ha ember vagy, nem teszel ilyet.
utolsó, nem a filmekben élünk.
Először is, ha a boltban nincs kamera, csinálhat bármit az eladó, még ha el is kapja, mit tud tenni? Semmit. Nálam van egy póló, ó, igen, pár napja vettem. Ennyi a magyarázat. Nem kell, hogy bebizonyítsd.
Ha van kamera, akkor gáz. Bár egyik ismerősöm így is elkapták, és tudod mi lett? Felhívták a szüleit, elmondták, hogy mi történt és ennyi.
Ez meg egyenesen vicce,s hogy figyelik:) Ugyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!