Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek lehet valahogy...

Szerintetek lehet valahogy lopni a bevásárlóközpontokban lévő boltokból? Pl. C&A, New Yorker, Tally Weijl, Bershka.

Figyelt kérdés

Soha nem loptam még, de van egy ismerősöm, aki rengeteg

cuccot lopott már el ezekből a boltokból, úgy hogy megúszta. Azt mondta hogy leveszi az árcédulát és azt a mágneses izét a cuccokról, így nem jelez amikor kimész az ajtón. Kiváncsi vagyok, hogy azt a kerek izét, tényleg le lehet venni mágnessel?

2010. márc. 7. 15:59
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

ez jó :D

táska kibérlése alumíniummal... mégishogy? :O

amúgy megértem azokat akik lopnak, mert tényleg nagyon drágák a cuccosok :S

2010. márc. 7. 21:10
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

Hát szerintem nem kéne megérteni a lopósokat, mert sokaknak nincs pénze és nem lopja el, hanem vesz olcsóbban.

A k***ög lopósok miatt, mi akik megvesszük, fizetünk többet, mert az árba bele kell az ilyeneket is kalkulálni.

2010. márc. 8. 08:59
 13/27 anonim ***** válasza:
65%

te tudod,hogy ez milyen ciki?!

én a helyedben szóba sem állnék vele,amúgy téged még nem lopott meg?Nem barátkoznék vele,és ismered a mondást,madarat tolláról..

amúgy biztos le lehet szedni,de akinek nincs pénze,az inkább menjen dolgozni..szégyen gyalázat!!!

2010. márc. 8. 14:06
 14/27 A kérdező kommentje:

nem lopott meg..

és a barátom, ő dolga, hogy mit csinál.

2010. márc. 8. 20:11
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

Rettentő gáz, ha valakin lopott cucc van.

Ezer meg ezer praktika van rá, hogy tudod kicsempészni, de ha ember vagy, nem teszel ilyet.

2010. márc. 8. 21:28
 16/27 anonim ***** válasza:
61%
Előbb halnék éhen mint hogy lopjak! Én is ilyen boltban dolgoztam és tudtuk hogy lopnak, de most nem adok tippeket. A barátnődnek pedig mondd meg ha tényleg jó barátnők vagytok a véleményedet a viselkedéséről, mert ez nem buli hanem bűncselekmény, Sőt lehet hogy még csak kicsiben csinálja de könnyen rákaphat az ízére és előbb utóbb mindenkit elkapnak. (Illetve már lehet hogy figyelik és tudják, hogy ő a tolvaj és csak arra várnak mikor érhetik tetten)
2010. márc. 10. 00:39
 17/27 anonim ***** válasza:
86%

utolsó, nem a filmekben élünk.

Először is, ha a boltban nincs kamera, csinálhat bármit az eladó, még ha el is kapja, mit tud tenni? Semmit. Nálam van egy póló, ó, igen, pár napja vettem. Ennyi a magyarázat. Nem kell, hogy bebizonyítsd.

Ha van kamera, akkor gáz. Bár egyik ismerősöm így is elkapták, és tudod mi lett? Felhívták a szüleit, elmondták, hogy mi történt és ennyi.

Ez meg egyenesen vicce,s hogy figyelik:) Ugyan.

2010. márc. 12. 07:39
 18/27 anonim ***** válasza:
83%
Ez tök komoly, már tudtuk, hogy kik lopnak csak rájuk kellett bizonyítani, a biztonsági őröknek pedig van egy listájuk fényképekkel, és azokat figyelik, és ha elkapják átadják a rendőröknek őket, de mivel van valami olyan törvény hogy valamilyen összeg alatt megélhetési lopás (ez egy marhaság), az csak szabálysértésnek számít. Nálunk nem volt kamera, de volt olyan hogy rászólt az egyik kolléganőm hogy azonnal tegye vissza a ruhát a helyére.
2010. márc. 13. 13:25
 19/27 anonim ***** válasza:
63%
Tudod mit? Ezért tart Magyarország ott ahol tart. A g*ci csalók, és tolvajok miatt. Milyen szüleid vannak neked? Arra tanitanak h lopj? Sztem inkább dolgozz, vagy ha még gyerek vagy, gyűjts zsebpénzt, ne pedig lopj bazz..
2010. ápr. 14. 15:40
 20/27 anonim ***** válasza:
75%
hallod... ez egyenesen szánalmas. az ismerősödnek meg megmondanám, hogy börtönbe való. igazuk van az előttem szólóknak, ezért tartunk itt, ahol. és ne tagadd le, hogy nem akarsz lopni, mert ha nem akarnál, nem kérdeznéd meg. ennyi. büdös paraszt s*ggfej vagy, márbocs. rohadjon le a kezem, ha ellopnék valamit.
2010. máj. 27. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!