Szerintetek lehet valahogy lopni a bevásárlóközpontokban lévő boltokból? Pl. C&A, New Yorker, Tally Weijl, Bershka.
Figyelt kérdés
Soha nem loptam még, de van egy ismerősöm, aki rengeteg
cuccot lopott már el ezekből a boltokból, úgy hogy megúszta. Azt mondta hogy leveszi az árcédulát és azt a mágneses izét a cuccokról, így nem jelez amikor kimész az ajtón. Kiváncsi vagyok, hogy azt a kerek izét, tényleg le lehet venni mágnessel?
2010. márc. 7. 15:59
21/27 anonim válasza:
Remélem csak kamukérdés... Ha nem akkor csak annyit, hogy sajnállak, hogy ilyen nevelést kapsz otthon..
22/27 anonim válasza:
szánalmas g*ci vagy, megbocsájts. lepontozhattok, de vegyétek már észre, hogy szánalmas.. istenem... erre tanítottak?! drága, drága.nem kell megvenni. DE ELLOPNI VÉGKÉPP NEM.. úristen.. hová süllyedünk ?!! SZÁNALMAS!!!
23/27 anonim válasza:
Igen van ez így és már nem kevesek csinálják ezt simán ki lehet hozni cucokat....
24/27 anonim válasza:
jaj ne vicceljetek. szégyen lopni meg bla bla bla. dolgozni se éri meg, sok idióta semmit nem csinál, aztán milliók hullanak ki a zsebükből. na ezért lopnak sokan magyarországon, mert ha a másiknak meglehet, akkor nekem miért ne lehetne? menjek el dolgozni mi?:D 80.000ért nagyon megéri:D vicc az egész ország a sok k..csög gazdag g..cit kéne szétrabolni!
25/27 anonim válasza:
Hogy itt mennyi torz lelkű ember van...
26/27 anonim válasza:
Igaz ez egy régi kérdés de most olvasva jókat nevettem!Ennyien nem tudnak olvasni?NEM A KÉRDEZŐ LOPOTT HANEM AZ ISMERŐSE
27/27 anonim válasza:
Én is loptam már ezekből az üzletekből de csak olyat amin csak árcédula volt. Fogod a cuccot ami kell meg még néhány random ruhát, bemész a fülkébe, lekapod aztán elrakod. A többi cuccot ott hagyhatod aztán kész kisétálsz. Nem vagyok rá büszke de mivel már nem egyszer nagyon bunkó módon meggyanusitottak lopással, úgy voltam vele hogy akkor már legyen is rá okuk😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!