Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem lehet így kinézni? Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés

például...(ő egyébként elég híres finn divatblogger)

[link]

[link]

Nem azt mondom hogy konkrétan így akarok kinézni. Nem vagyok ilyen "extrém", próbálok szolid lenni. De amúgy az embereket miért zavarja ha valaki másképp öltözik, más dolgokat szeret, nem pirított r*banc vagy vasalt hajú discoboy? Voltam már 1-2szer külföldön és a legtöbb helyen sokkal toleránsabbak. Miért kell azon küszködnöm hogy ne lógjak ki a sorból és miért nem találkozok hasonló felfogású emberekkel?

2011. máj. 28. 19:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

"De amúgy az embereket miért zavarja ha valaki másképp öltözik, más dolgokat szeret, nem pirított r*banc vagy vasalt hajú discoboy"

Én pont az így kinéző embereket gyűlölöm.

És azért nem lehet így kinézni, mert még ebben az erkölcstelen, agymosott, liberális társadalomban is van némi épeszűség, és még vannak normális emberek, pusztán ezért...

2011. máj. 28. 19:22
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nézel ki, ahogy akarsz, ahogy Te szeretnél. Cserébe el kell viselned, hogy megnéznek, esetleg kibeszélnek a hátad mögött. És? Ha Te így érzed jól magad, akkor el kell viselni azt, hogy az emberek nagy része nem tolerálja az ennyire kirívó dolgokat.
2011. máj. 28. 19:23
 3/21 anonim válasza:
44%
a lufin kívül és semmi "extrémet" nem vettem észre a képeken. kb minden harmadik bölcsész így néz ki (de lehet, hogy csak én kerültem "furcsa" társaságba)
2011. máj. 28. 19:28
 4/21 anonim ***** válasza:
12%

"minden harmadik bölcsész így néz ki "

Az ilyenekből nem is lesz semmi értelmes...

2011. máj. 28. 19:29
 5/21 A kérdező kommentje:
3. válaszoló, wow :D Akkor Mo. nagyon különböző részein lakhatunk, itt kb megköveznének ezért...
2011. máj. 28. 19:30
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

én sem értem mi a baj...nekem volt már zöldtől kezdve mindenféle hajam a gimiben, soha egy rossz szót nem kaptam:D

De simán lehet így kinézni:)

2011. máj. 28. 19:32
 7/21 anonim ***** válasza:

úgy nézel ki ahogy akarsz. szokj hozzá, ha valamiben nem vagy átlagos ígyis-úgyis megszólnak, mert csordaszellem van. az emberek azt hiszik, hogy ha valaki más, akkor mindjárt jobbnak is gondolja magát és azt a nagy átlag nem tudja lenyelni.

nem átlagos ruhában mentem férjhez, nem átlagos nevet adtam a gyerekeimnek-meg is van a reakció. de olyan nagyon nem érdekel, hogy az hihetetlen. aki ilyenért megszól, azt kicsinyesnek és ostobának tartom. én is ugyanolyan vagyok, családom van, dolgozok, csak merem vállalni a személyiségem részeit. úgyhogy ne küszködj...

2011. máj. 28. 19:41
 8/21 anonim ***** válasza:
úgy jársz ahogy akarsz..
2011. máj. 28. 19:49
 9/21 anonim ***** válasza:

Azért babám, mert én voltam Finnországban és ha én is olyan helyen élnék, ahol a levegő olyan tiszta, hogy attól fulladsz meg és a villamos megáll neked, hogy átmehess a zebrán és nincsen járdaszegély, hanem egysíkban vannak az autós és a gyalogos részek, hogy akadálymentes legyen, akkor én is örömömben , meg sok pénzemben így akarnék kinézni.

Ahol olyan tiszták a tavak, hogy 4 méterre lelátsz az aljáig,ahol a 12 éves lány már láncdohányos volt, a másik meg viccből leborotválta a fejét..nos ..igen..nem kérdés..

2011. máj. 28. 19:59
 10/21 anonim ***** válasza:

Tényleg egy csomó BTK-s így néz ki. ITt meg azért nem egy populáris ez a nagymamastílus, mert leginkább a csóró kiesbbségiek öltöznek így. :D

Amúgy az ujjal mutogatás meg egymás kicsúfolása max a dedóban divat, általános után és 15 évesen szerény intelligenciával megáldott egyének is kinövik. :D

2011. máj. 28. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!