Szeretnék olyan elegánsan, kifinomultan és extravagánsan öltözködni mint a lányok a Gossip Girl c. sorozatban. Nem fognak ezért kinézni Magyarországon?
én és a barátnőim is szeretünk "feltűnően" öltözködni. régebben féltem, hogy kinéznek emiatt, ma meg kb attól félek, hogy nem vagyok elég kihívó. és mégis, a fiúknak NAGYON bejön!!! ajánlom neked is, mert sokkal magabiztosabb leszel tőle. ha meg az utcán mutogatnak rád, lehet hogy azért van mert teccik nekik a stílusod. velem soxor előfordult már pl az, hogy felvettem utcára tűszoknyát, meg szív alakú napszemcsit és pár HELYES fiú odajött és elkérte a számom. így ismertem meg a mostani barátomat akivel 2 és fél hónapja vagyunk együtt.
L / 14
Nekem is van tüllszoknyám:DÉs nekem is imádják:D
Első voltam:)
De..sajnos ki fognak nézni érte..De ha tetszik,hát vedd fel nyugodtan.
Figyelj..Blair,és a bandája azért hordanak ilyen ruhákat,mert megtehetik!És most nem csak anyagiakkal kapcsolatban értem a ,,megtehetik"-et!
A szüleik milliomosok/milliárdosok,partikat adnak,luxus helyeken nyaraknak,ebből következik,hogy mindenki olyan akar lenni,mint ők.Ezért nem nézik ki őket.
Egyébként is New York a világ egyik divat fővárosa..fényévekkel előttünk(M.o. előtt)járnak a divatban..
hát.. ha van pénzed és érzéked a divathoz akkor szerintem ez kérdés sem lenne.
de olyan olcsó boltok ruháiból mint pl. a H&M vagy c&a vagy berskha vagy new yorker nem fog valami igényesen kinézni ha úgy próbálsz öltözni mint ők..
Utolso elotti:
Siman lehet h&m bol meg a tobbi atlagos boltbol stilusosan oltozkodni. Nezel te egyaltalan divatlapokat?
Am ha valaki a kisebb tervezoktol vesz ruhat, vagy eppen a magyar tervezoktol, mar igy us lehet stilusa. Nem kell ehhez Marc Jacobs es Hermes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!