Magyarországon miért nem lehet így kinézni? Miért ilyenek az emberek?
Figyelt kérdés
például...(ő egyébként elég híres finn divatblogger)
Nem azt mondom hogy konkrétan így akarok kinézni. Nem vagyok ilyen "extrém", próbálok szolid lenni. De amúgy az embereket miért zavarja ha valaki másképp öltözik, más dolgokat szeret, nem pirított r*banc vagy vasalt hajú discoboy? Voltam már 1-2szer külföldön és a legtöbb helyen sokkal toleránsabbak. Miért kell azon küszködnöm hogy ne lógjak ki a sorból és miért nem találkozok hasonló felfogású emberekkel?
2011. máj. 28. 19:17
21/21 anonim válasza:
ugyan miért ne lehetne így kinézni? (rosszabbra számítottam, a képek nem olyan extrémek, még csak nem is nagyon újszerűek.)
de ha megbámulnak vagy kinevetnek azon se csodálkozz-- szabad hülyén kinézni, és szabad kiröhögni azt aki hülyén néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!