22 éves srác vagyok. Hogy lehetek fiatalosabb? szeretnék
kb 16 nak kinézni.
Figyelt kérdés
22 vagyok, és belül még teljesen gyerek. igazából a vonásaim lágyak, és nem vagyok szőrös sem, de nagyon komolyan öltözködöm, és a hajam is olyan komolyan fésült stb, tipus, sajna, ezt nevelték belém. viszont ha igy viselkedem gyerekesen, vagyis önmagam vagyok, sokan nem néznek jó szemmel. tudnátok ajánlani valami hajat, ami jó, meg valami király cuccot, ami fiatalit? lécci.
178cm/75kg / barna haj/ kék szem. ha kell fogyok is pár kilót.
Basszus! 22 évesen még simán lehetsz annyira gyerekes, mint egy 16 éves. A felelősségtudatod már úgy is fejlődött az alatt 6 év alatt, ha érzed, ha nem. Amúgy farmer, mintás pólók, felwaxolt haj.
2011. ápr. 15. 18:53
2/19 anonim válasza:
MaxFactor alapozó.
Valami krimiben a felnőtt bűnöző így épült be a fiatalok közzé. :)
2011. ápr. 15. 18:56
3/19 A kérdező kommentje:
jó, de valahogy ilyenkor úgy érzem mindenki engemet néz. a wax az nem jön be, inkább valami hosszabb hajtipusra gondoltam, most növesztem pár hónapja.
2011. ápr. 15. 18:57
4/19 anonim válasza:
Ne akarj fiatalabbnak tűnni, mert fiatal vagy, viszont 16 akkor sem leszel. Öltözködj lazán, farmer, esetleg kockás ing(most nagyon divat) vagy sima egyszínű pólók, sport cipő
(bocs hogy pont Orlando Bloom, csak a keresőben ezt dobta ki elsőnek)
2011. ápr. 15. 19:23
6/19 anonim válasza:
Neee, a 16 évesek olyan gyerekek még....a 22 éves már férfi, de attól még viselkedhet kicsit gyerekesen. Küldesz nekem képet?:P
2011. ápr. 15. 19:51
7/19 anonim válasza:
egy kép tényleg nem lenne rossz
2011. ápr. 15. 19:59
8/19 anonim válasza:
Ha pl baba arcod van és még pluszba szőke is vagy akkor nem lehet nehéz dolgod szerintem:)
nézd meg hogy öltözködnek a 16 évesek és másold le azt
tesóm 16, farmer, laza póló néha ing - elég divatosan öltözik, ja és zselézett haj. Kb ennyi
2011. ápr. 16. 00:09
9/19 anonim válasza:
Jajj bocs, most olvastam hogy barna haj:S de kék a szemed, ez jó pont
2011. ápr. 16. 00:10
10/19 anonim válasza:
ez vicces, a barátom is 22 és mindenki 16nak nézi :D ő gyűlöli, én imádom :D úgy "csinálja", hogy mindig frissen borotvált, alapból babaarca van hosszú szempillákkal, zöld szemmel, a haja pedig felül icipicit hosszabb és kócos. emellé elég vékony, bár van rajta izom is, zsír viszont egy gramm se. sötét farmerben szokott járni (nem ezekben az agyonkoptatott divatsz.rokban), a múltkor vettünk neki egy mickey egeres pólót (ilyesmi a mintája: [link] gondolom attól méginkább kissrácnak tűnik :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!