Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék számamra előnyös...

Szeretnék számamra előnyös ruhákat hordani de nem igazán tudom hogy mi az ami jól állna mert eddíg sokkal inkább a kényelem volt a fontos nekem. Írnátok pár ötletet nekem?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok eddíg csupa kapucnis pulcsiba sima polókba farmerokba sport cipőkbe jártam és alapból is tök gyerekes az arcom de így mindenki gyereknek nézett.Szeretném ha végre mindenki nőnek nézne és én is jólérezném magam a börőmben.Paramétereim: 160cm magas kis mellű vastag izmos vádliu sportos szőke hosszú hajú lány vagyok szemem színe barna derekam vékony hátam erős nem tudom mi az ami lényeges infó lehetne még.Légyszí ha van valami ötletetek írjatok.
2010. dec. 12. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:

húha

a leírtak alapján elég nehéz példát mondani

mondjuk

legyen csőgatya

csizma(izlés szerint)

hosszított felsőt is megpróbálnám a helyedben

és a kapucnis cuccok teljesen rendben vannak

2010. dec. 12. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
és pontosan milyen felsőre gondoltál?linket esetleg tudnál küldeni példának?
2010. dec. 12. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
2010. dec. 12. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
2010. dec. 12. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:
huh köszi mindenkinek:)a legutolsó tetszett a legjobban azok a pulcsik
2010. dec. 12. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!