Ruhák: kinézet vagy kényelem? (Nemet, kort is légyszi! )
nekem ha megyek vhova akkor kinézet nagyon nagyon első,
itthon pedig maximális kényelem,m-es méret helyett XXL-es póló,nagyon bő pamut naci,és egy mamusz ennyi.
Igazából a kényelem fontosabb lenne,de én mindig a kinézetet választom.Kissé hiú vagyok,de nem tehetek róla:D
16/L
Szerintem erre nincs rövid és egyértelmű válasz.
Nekem fontos a kinézet, tehát csak olyat veszek fel amiben stílusosan, jól nézek ki.
A kényelem is fontos, de melegítő felsőben nyilván nem csak otthon vagyok.
Igazából nem tudom, nekem jó ruháim vannak, amikben jól nézek ki és mégis kényelmesek.
Ha mégis muszáj egyet mondani, akkor a kinézet. Kibírom ha kicsit szoros a nadrág vagy hasonló... persze csak bizonyos mértékig.
Ha valami irtóra kényelmetlen akkor nézhet ki akármilyen jól van annyi eszem, hogy ne vegyem meg.
Szerintem jó ötlet a divatos, de laza kinézetre törekedni a hétköznapokban akkor a kinézeted is rendben van és a kényelem is megvan. ;)
hát. a magassarkó pl abszolút "kinézet" szóval én inkább arra voksolok. persze ha sétálni megyünk, akkor inkább a kényelem a fontos
18.L
Az a legjobb ha olyat veszel, ami jól néz ki és kényelmes is de persze hogy kinek mi áll jól és mi kényelmes az embertől függ. De inkább kinézet.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!