Tetszik ez a ruha? Kin tudnád elképzelni (kinézet, kor, alkalom stb. )?
2011. jún. 13. 20:39
1/6 anonim válasza:
Nekem ilyen van fehérbe,én vékony 25éves lány vagyok,de szerintem kicsit molettabb lányok is hordhatják.Ezt a ruhát felvehet bárhová,ha csajokkal mész csak ugy kiruccani,vagy alkalmi ruhának is megteszi,nekem nagyon tetszik,pirosba meg igazán jó
2/6 anonim válasza:
Bármilyen lányon kb., alkalom: semmi különös, városban kószálás, barátnős buli, stb. Annyi, hogy elegánsabb helyekre nem, mert ez inkább olyan laza, nyárias ruha.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is 25 éves vagyok és nem vagyok duci! :)
2011. jún. 13. 21:27
4/6 anonim válasza:
Nagyon tetszik :) Mindenképp egy vékony alakon néz ki jól, főleg ha az illető barna bőrű. 14 éves kortól 30-ig (sőt annál is tovább) simán el tudom bárkin képzelni. Alkalom? Vacsora étteremben, meg ilyenek, de mondjuk ha nekem lenne ilyen rucim, akkor este (amikor a barátaimmal a városban sétálgatunk) is tuti felvenném. Nagyon szép!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Én egy tipikus M-es méret vagyok, cici téren van mit kiemelni, viszont csípőm nem túl nagy, ezért jók a fodrok ott, hogy optikailag szélesítsék. Bőröm barna, hajam szőkésbarna. Remélem jó lesz rám, mert külföldről rendelem..
2011. jún. 13. 21:56
6/6 anonim válasza:
Gyönyörű! :) Nem szeretem ezt az árnyalatot, de ezen a ruhán jól mutat. Nekem is keskeny a csípőm, én is fodrokkal szoktam rajta korrigálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!