Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kényelem vagy elegancia...

Kényelem vagy elegancia legyen a mérvadó a repülőúton?

Figyelt kérdés

Csütörtökön utazom haza. Farmer szoknyát és blúzt fogok felvenni, viszont a cipővel bajban vagyok. Vegyek fel tornacipőt (sportos) vagy magassarkút.

2 óra a repülés, nincs csomagom csak kézim, a reptérre pedig vonattal megyek, szóval igen sokat fogok ülni.

Ti mit vennétek fel?

A kézipoggyászom amúgy fekete, apró virágos és veszek fel még egy vajszínű dzsekit.

2011. szept. 17. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
A repülés ma már teljesen hétköznapi dolognak számít és nem úri kiváltságnak, ezért kár kiöltözni. Én a sportcipőt javaslom már csak azért is, mert nem egy helyen nem kis távot kell megtenni a gépig.
2011. szept. 17. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
A kényelem fontosabb,egy lapossarkú,de nem tornacipőt vennék fel. Szoknyához a tornacipő nem illik.
2011. szept. 17. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért a kérdés (és ez az én hibám, hogy kimaradt) mert ezt a két cipőt (a magassarkút és a tornacipőm /de nem a dorcó hanem szürke-rózsaszín virágos/) haza akarom vinni. Azért szoknya, mert kompressziós harisnyát kell felvennem a repülés miatt és nadrág alá még melegnek találom.
2011. szept. 17. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Hagyd a magassarkút. Kb. kéthavonta repülök, de csak nagyon ritkán volt rajtam útközben magassarkú éscaz sem körömcipő, hanem bokacsizma télen :) Amúgy sem érdekel senkit, hogy mit viselnek a többiek. Max. akkor csípd ki magad, ha nagyon puccos szállodába mész a reptérről
2011. szept. 17. 21:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Haza megyek.

Csak azért kérdem, mert nem akarok csúnya pillantásokat a farmer szoknya-tornacipő kombóhoz. A harisnyát muszáj felvennem, mert trombózisom volt.

2011. szept. 17. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem fognak lenézni, emiatt ne aggódj. Akire utoljára csúnya pillantást vetettem, az egy olyan suttyó srác volt, aki felrakta a székem karfájára a lábát, ráadásul cipőstül.. Ilyenkor mindenki saját magával van elfoglalva, a csomagjait figyeli, aggódik, hogy időben induljon a gép, stb. biztos nem mások ruháját firtatja:)
2011. szept. 17. 21:45
 7/10 A kérdező kommentje:

Na ezt nagyon remélem :) Legutóbb megszóltak mert augusztusban sál volt a nyakban. :D

De köszönöm! Akkor a magassarkúm megy a táskába :)

2011. szept. 17. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Én tuti magassarkút vennék fel :)
2011. szept. 18. 14:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Na puff... 1:1 :D
2011. szept. 18. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Én lukasfarmerba meg pólóba is olyan jól tudok repülőzni :D
2011. dec. 4. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!