Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elegancia vs. Divat?

Elegancia vs. Divat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérdésem elsősorban a kamasz kortársaimnak szól, és elsősorban a lányok véleményét várom a kétféle "ellenpontról" ( a jelenlegi divatok már nem éppen járnak kézenfogva az eleganciával ), illetve srácok tapasztalatait, hogy melyik stílusba tartoznak, és miért pont oda, illetve mennyire sikeresek a lányok körében.

( Oltás előtt: teljesen tisztában vagyok azzal, hogy nem a Ruhat eszi az embert :), csupán ha már tudok ilyen küllemi "bónuszpontokat" szerezni, akkor megteszem;))

Szóval, melyik a nyerő(bb) öltözködési stílus?

Inkább az elegánsabban, szürkébben, de "tiszteletparancsolóan" ruházkodó srácokat kedvelitek,

vagy esetleg

A színes, bő pólókba, esetleg szűk nadrágokba:D, az éppen trendinek számító divatot követő fiúk az ideálok?

Nyugodtan lehet vitatkozni, érvelni, esetleg más, különálló stílusokat is behozni a témába. :)

Várom mindenki véleményét!

14/F

2010. júl. 6. 01:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2.
2010. júl. 6. 01:44
 2/11 anonim ***** válasza:
2.
2010. júl. 6. 02:16
 3/11 anonim ***** válasza:
2
2010. júl. 6. 02:33
 4/11 anonim ***** válasza:

hátööööööööö...az ilyen páva fiúktól hányok :/ de ha csak szimplán divatos az nem baj.. nézd pl. ez is divatos, de egyben elegáns is :

[link]

szóval ez így a legjobb, az ilyen zarás öltözködés :P... :) 14/L

2010. júl. 6. 08:54
 5/11 anonim ***** válasza:
én az egyéni, egyedi stilusuakat kedvelem ne legyen tul komoly de ne legyen divatbu_i sem.
2010. júl. 6. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Legyen sportosan elegáns.

Ne királykék csőnadrágja legyen, ne legyen élénkebb rózsaszín pólója mint az enyém.

Amit egy előző válaszoló belinkelt, nekem is bejön, nagyon jól néz ki.

Egy szűk, de nem cső sima kék farmer, egy márkás, minőségi póló, sportos utcai cipő vagy bőrcipő, bőrdzseki vagy sportos zakó nagyon tetszik :)

Bár igaz én 14 éves vagyok, hanem 25 :)

2010. júl. 6. 09:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

én úgy fogalmaznék, hogy az tetszik,amikor valaki megtalálja a stílusát és kitart mellette a divattól függetlenül. nekem lányként megvan a magam ruhatára, a magam stílusa és attól nem térek el. imádom a platform cipőket és az egyenes szárú nadrágokat, most éppen ez a divat, így divatosnak számítok. viszont sosem volt hegyes orrú cipőm, tehát akkor nem voltam az. sosem volt tornacipőm vagy cicanadrágom. de jól érzem magam a ruháimban és ez a fontos. elég nevetséges, mikor ducibb lányok csőfarmerbe préselik magukat, mert az a divat. én közepes alkat vagyok, de mindig ahhoz öltözöm.

pasiban is ez tetszik. ha önmagát követi. nekem a túlzott divatkövetés olyan embert takar akinek nemigen van egyénisége. ha végignézek a lányokon és a fiúkon, mondjuk a te korosztályodban többségük egyforma(haj, ruhák, cipő, stb). nyilván nekem is vannak cuccaim minden trendből, de nem járok mindig kompletten olyanban, ami a full divat.

amúgy az elegáns nem feltétlenül szürke és a stílusokat jó ízléssel lehet keverni.

lényeg a lényeg, a ruhái a személyt tükrözzék, nekem ez a fontos.

2010. júl. 6. 10:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

1.

Elegem van, a csőgatyás, légynapszemüveges, vasalt hajú bohócokból.

Olyan ritkán látni, hogy egy fiú normálisan, férfiasan (!!!) nézki. Értelmesnek tűnsz, kérlek ne kövesd ezt a marhaságot.

2010. júl. 6. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én általában úgy vagyok vele hogy először magát az embert..Ha ő maga tetszik akkor jöhet a ruha.De pl. ha egy ember bukó akkor mindegy mi van rajta ránézek és kész..De ha egy normális srácon van ugyan ez még meg is dicsérem..:D
2010. júl. 6. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
divat
2010. júl. 6. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!