Skate girl kérdése:
A kinézet számít legelőször a fiúknál szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 23:58
1/9 anonim válasza:
Mindenkinek az számít legelőször. Aki mást mond az hazudik és álszent. Senkivel sem tudsz úgy megismerkedni, hogy előbb a belsőjét ismered meg, majd 1 hónap múlva a külsejét. Max neten, de az meg nem a legjobb ötlet. :)
2/9 anonim válasza:
Soknál igen, de nem ismerik be. Persze akad ellentét is.
Én erre az egyetemen jöttem rá. Átlagos lánynak mondanám magamat, akitől távol áll a divat, pláza stb. Az egyetemen pedig 90%-ban ilyen fiúk-lányok voltak. Volt kötelező tanulmány kirándulásunk, ahol muszáj volt összeverődni a társaságnak. Egyre több srác mondta utána, hogy milyen okos, és értelmes vagyok, és milyen jó velem beszélgetni. Egyre többen keresték a társaságom, pedig még mindig nem volt szőkítve a hajam, és műkörmöt sem tetettem.
A férjemet úgy ismertem meg, hogy valahogy felvett msn-re, nem ismertük egymást, és elkezdtünk beszélgetni. Hónapokig nem tudtuk, hogy néz ki a másik. Neki nem volt lényeges a külső.
3/9 anonim válasza:
Nálam a kinézet az ápoltság és az igényesség miatt fontos, illetve a kisugárzást jelenti. Nem a címlaplányokat kedvelem, hanem sokkal inkább az átlagos külsejű, de nőies, intelligens és lelkiekben gazdag nőket.
4/9 anonim válasza:
Részben igen, mert mégis csak azt látja. Aki felszínes, annak elég ez is.
5/9 anonim válasza:
Nálam a külső számít először, az mutatja meg, hogy értelmes ember-e, vagy egy ócska, értéktelen tömeglány. Utána a belső.
6/9 anonim válasza:
Persze, hiszen, ha meglátsz valakit és tetszik, akkor mész oda hozzá, de ha nem tetszik, akkor nem. De, ha valakik barátok, vagy kollégák, vagy ilyesmi, az más, mert ők azért jönnek össze, mert ismerik egymást.
7/9 anonim válasza:
00:00 Tökéletes válasz, annyival kiegészíteném, hogy a neten is a "külsőnket" mutatjuk, ha nem is a fizikait, akkor a neteset. Az is egy kép, amit mutatunk. Persze, az ember "belsejét" sosem lehet megismerni, de a neten még több réteg van körülötte.
8/9 anonim válasza:
persze hiszen míg nem ismeri az illetőt nincs más ami miatt "bejönne neki"
9/9 anonim válasza:
erre van egy jó idézet : "a külső ami megfog, a belső ami megtart."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!