Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mik a személyes vélemények a...

Mik a személyes vélemények a Lacoste és Levi's cipőkről? (kényelem; minőség elsősorban)

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt pár éve egy Levis hegyesorrú, törpesarkú farmercsizmám. nagyon jól nézett ki, de rendszeresen véresre törte a lábamat...
2009. febr. 10. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
lacoste az jó márka de, Magyarországon eléggé gagyik vannak sajnos...:( én sport cipőt vettem Angliába nagyon szeretem :D lassan 3 éves fekete és ha megtakarítom vatta újnak nézz ki :D
2009. febr. 10. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Levi's cipő nagyon kényelmes,de ahhoz képest mennyibe kerül örülhetsz ha 3-4 hónapig kihúzza,az enyémnek úgy szétment az egész talpa ennyi idő alatt,pedig volt 1 másik sportcipőm is,felváltva hordtam őket.
2009. febr. 10. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
szia! nekem 3 pár Lacoste cipőm van (2 sport, 1 balett) és teljesen meg vagyok elégedve velük, nagyon kényelmesek, minőségre sincs panaszom és nagyon jól is néznek ki, nemsokára veszek egy negyediket is azt hiszem :P:)
2009. febr. 11. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:

2 lacostom van..mindkettő nagyopn jól bírja..egyik már másfél éves a másik uj..de nagyon jók

ajánaléni tudom:)

2009. aug. 2. 20:59
 6/6 anonim válasza:
Van egy Lacoste cipőm, szeretem. Levi's-ról meg az a véleményem, hogy alapvetően farmermárka, inkább maradjon meg annak. De hát nem...Nekem van két Levi's farmerom és szeretem őket. A többi ruhájuk nem tetszik.
2022. dec. 19. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!