Köszi a válaszokat! :)
Kedves első, kifejtenéd esetleg kicsit bővebben, mi miatt érzed gagyinak? Tényleg csak érdeklődés, szeretném tudni, más mit lát rajta.
Köszönöm, második válaszadó, nekem is nagyon tetszik, bár nem biztos, hogy olyan meleg, mert csak a tetején van a prém díszítésnek, belül nem bundás.
Nos, érdekes, hogy tök átlagos... :O
Pont, hogy nem az, hol máshol látni hópelyhes cipőt, ettől olyan egyedi, meg a gombja is. Más cipőkön nincs gomb, pláne ilyen.
17:44
Persze, tudom, hogy az a lényeg, hogy nekem tetszen, csak kíváncsi vagyok mások őszinte véleményére is.
Mert magamból kiindulva én is meg szoktam dicsérni máson az új cuccokat, még ha nem is tetszik.
Így legalább megismerhetem ki mit gondol róla ténylegesen. Most már legalább tudom, hogy a bókok nagy része csak áldicséret lesz. Na, de nem baj, fő, hogy nekem tetszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!