Elsősorban nem fogyni szeretnék, hanem formásabb, feszesebb lenni. Milyen mozgást ajánlotok? Ill. L-karnitinról vélemények, nekem érdemes-e szednem?
Valaki el tudja nekem magyarázni hogy hogyan működik a "feszesítés"? Úgy értem én tudatlanul úgy képzelném, hogy ha mondjuk futással fogyok, attól még a bőröm ugyanolyan marad, és "löttyedt" leszek. Nem tudom ez mennyire érthető:)
Amúgy most csak súlyzózok és ugrálókötelezek, és az L-karnitinról csak jókat hallottam, így szeretnék majd szedni, bár nem tudom hogy érdemes-e nekem.
170cm vagyok és 60kg, leginkább a hasamról szeretnék leadni és a combomból, de tudom h helyi zsírégetés sajnos nincs..Köszi aki elolvasta +válaszol...:)
23L
Akkor mégis csak fogyni szeretnél. Bár ilyen adatok mellett nem tudom, egyáltalán szükséges-e. Azért a futás, amellett, hogy alapvetően nem izmosít, alaposan átmozgatja az egész testet. Ugyanígy az úszás is, vagy az ellipszis tréner.
Ha mindenképpen fogyni akarsz, akkor fogyassz kevesebbet, mint a napi szükségleted (nagyjából annyit, amennyi az alapanyagcseréd), emellett végezz erősítő edzést minden izomra. Így a zsír lemegy, viszont az izmaidból nem, vagy csak alig veszítesz.
Ha fogysz, a bőröd nem lesz "löttyedt"...
Ha lecsökken a testzsírszázalékod akkor a zsír alól feltűnő izmoktól tónusosabb lesz a tested, azaz feszes lesz.
A kajálást/testmozgást azt meg már elmondták előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!