Kényelem vagy tetszetősség? Bővebben lent
Tudom, ez legyen a legnagyobb bajom. :)))
A férjem többször célzott rá, hogy tetszek neki, mikor hosszabb a hajam, nőiesebb, és ebből ugye nem nehéz kitalálni, hogy szeretné, ha megnöveszteném.
OK.
Elkezdtem megnöveszteni.
De...
Nekem nem tetszik! Nem áll jól a hosszú haj, főleg ez a se hosszú, se rövid, szerintem rettenetes, és öregít. (30 vagyok, szóval nekem már igenis számít.)
Állandóan elfekszem, és indulás előtt legalább negyed órát kell vele bíbelődni, mire OK.
Tudom formázni, alakítani, változtatni, hol becsavarom, hol hagyom simán, teszek bele hajpántot, csatot, meg mifenéket.
De akkor se szeretem.
Tudom, hogy Neki így jobban tetszek, és abban is biztos vagyok, hogy így tíz év után nem fog elhidegülni, ha levágom. :) De szeretnék a kedvében járni ezzel is.
De akkor is utálom!!!
Máson tetszik a hosszú haj, végre olyan szőke is, amilyenre akartam, de most, főleg a melegben, olyan nosztalgiával gondolok a rövid, kócos kis frizurákra, amit fél perc alatt formára hozok egy kis zselével, szerintem jobban is áll, és nem ilyen unalmas meg öreges. :((
Mit tennétek a helyemben?
Levágatnátok (megint) mire állig ér, vagy hagynátok nőni, hátha jobb lesz, ha hosszú (és végre össze lehet fogni)?
Várj még egy kicsit. Én pont fordítva voltam, a világéletemben hosszú hajam levágattam, és onnantól meg voltam lőve, hogy mégis mit csináljak vele. De idővel megtanultam.
Ettől függetlenül két év után visszanövesztettem, mert nekem meg az van jobban a kezemben, hogy fogom, és két perc alatt, akár az utcán befonom, vagy ilyen melegben feltűzöm.
Megmondani nem tudom, mit csinálj, de néhány dologgal érdemes számolni.
Az ápolt haj akkor is szép, amikor az ember bőre már megereszkedik és nem olyan feszes, netán ráncos.
A kócos kis frizurákat hordhatod még pár évig, aztán úgyis váltani kell (a 35-40 nők zselés tüsi hajjal kimondottan taszítók, még ha nem is festik épp hupililára).
Ha javasolnék, azt mondanám, még ne vágasd le. Most van a legrosszabb hosszban a hajad, ennél már csak jobb lesz, ahogy nő. Hosszú hajat fizikai képtelenség pl. elfeküdni. Próbáld ki, milyen hosszúnak, egy évig, aztán dönts.
Én is a növesztés mellett vagyok, gondolj arra hogy ez csak átmeneti, és a hosszú haj valóban gyönyörű és szexi!
Ja, idei nyár divatja a kócos kis összedobott könty, azzal "átvészelheted" a nyarat és nem lesz meleged hiszen felkontyolod és kész. Nekem hosszú szőke hajam van de ilyen melegben én is felcsavarom kis kontyba, este meg ha megyünk valahova vagy ilyesmi, kiengedve frissen egyenesítve mosás után imádom :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!