Az új párom imádja ha egy nő bugyi nélkül flangál. Párszor én is megtettem de nem vagyok egy gyakorlott bugyitlankodó. Sokan vagytok akik bugyi nélkül jártok? Tanácsokat várok arról hogy miben lehet és miben nem, lebukásveszély, kényelem stb.
Szerintem is higiénikusabb bugyival, de hogy mindenki jól járjon, szerintem mikor nem otthon vagytok viselj bugyit, mikor otthon vagytok öltözz fel bugyi nélkül. Aztán ha megszokod, megszereted, közbe mehetsz ki is bugyi nélkül és arra már tudni fogod te is, hogy mi az amiben otthon is jól érezted magad, melyik ruhadarab az amiben lebukhatsz vagy melyik helyzet.
Szerintem nem árt kipróbálni, aztán meglátod, te magad kell eldöntsd, hogy neked mi a jó és te is élvezed-e.
hahahaaa. ezjó. hát figyelj, tényleg kéne bugyit hordani, mert én pl. mindig olyan helyzetekre gondolok, amiben ciki lenne.
szoval gondolj bele, nem veszel fel bugyit, és neadj Isten baleset ér. jön a mentő, tépik le rólad a ruhákat és....
hopp, nincs rajtad bugyi . ez azért elég kellemerlen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!