Hány éves kortól néz ki nevetségesen a miniszoknya? Meddig lehet hordani, ha valakinek jó lábai vannak?
Figyelt kérdés
Januárban leszek 29 és elgondolkoztam, hogy még meddig hordhatok ilyeneket. 35? Talán.
Csak télen hordok miniszoknyát, combközépig érőt, harisnyával és csizmával. Nyáron jobban szeretem a lenge hosszú ruhákat.
Formás lábaim vannak, vékony vagyok.
Mivel csak télen hordok rövid szoknyát, zárt felsőkkel, garbókkal veszem fel. Figyelek az egyensúlyra, hogy ne mutassak sokat.
nov. 17. 14:09
11/12 anonim válasza:
40 évesen is hordok.Szerintem tíz év mulvs is fogok
12/12 anonim válasza:
Amikor látok egy miniszoknyás öregasszonyt harisnyával mindig felizgat kicsit. hogy még ilyen öregen is vannak akik ilyen ribis cuccokban dughatóak dugnak lenni.
Főleg ha még hozzá sminkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!