Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves kortól néz ki...

Hány éves kortól néz ki nevetségesen a miniszoknya? Meddig lehet hordani, ha valakinek jó lábai vannak?

Figyelt kérdés

Januárban leszek 29 és elgondolkoztam, hogy még meddig hordhatok ilyeneket. 35? Talán.

Csak télen hordok miniszoknyát, combközépig érőt, harisnyával és csizmával. Nyáron jobban szeretem a lenge hosszú ruhákat.

Formás lábaim vannak, vékony vagyok.

Mivel csak télen hordok rövid szoknyát, zárt felsőkkel, garbókkal veszem fel. Figyelek az egyensúlyra, hogy ne mutassak sokat.

ma 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

34 évesen is hordok tavasszal, nyáron és télen.

Ne másoknak öltözködj, hanem saját magadnak. Ennyi évesen már ezt tudhatnád.

ma 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Kép nélkül ezt nem tudjuk eldönteni hogy nevetségesen nézel-e ki benne.
ma 14:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Én jól nézek ki benne MÉG :D Csak nem tudom mennyire fogok benne nevetségesen kinézni 5-10 év múlva, érdemes-e még vennem újakat, mert amúgy van elég, és nem tudom meddig hordhatnám még őket.
ma 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

"Csak nem tudom mennyire fogok benne nevetségesen kinézni 5-10 év múlva, "

Ha elhízol, mint egy disznó, nevetségesen fogsz benne kinézni. Ha tartod a mostani formádat, akkor 10 év múlva is felveheted.

ma 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Kèt nemiszerv vakarás között miken tudsz elmèlkedni😁
ma 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kor kérdése.

Mitől lenne nevetséges egy miniszoknyában? Ha olyan fazonú, mint egy műanyag tiarás óvodásé, abban már 16 évesen is hülyén néztél ki, ne aggódj.

Egy sima, egyszerű, és nem bugyivillantós miniszoknya alapdarab, és bárkinek jól állhat. Csak el kell találni a megfelelő fazont.

Öregasszonyos ceruza fazont légyszi, ne. Az csak a pókhasú “luiguccsi” parfüm árusok között stílusos.

ma 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:

na az ilyen kérdéseket nyugodtan be lehetne linkelni azokhoz a kérdésekhez, hogy a férfiaknak miért a huszonéves csajok jönnek be.

35 felett már nem illik a miniszoknya, hát persze. az egészet fejeljük meg a "jaj, meglátnak a kollégák, "jaj, mit gondol az ügyfél", "jaj, ki fog nézni a többi anyuka", "jaj, mit gondolnak anyósomék", és a "lelki trauma lesz a gyereknek" aggodalmakkal. nem csak öltözködésben, hanem mindenben.

a kultúránkból sehogy sem akar kihalni a hozzáállás, hogy 35 felett csak három életszemlélet felel meg az életkorodnak: beledögleni a munkába, beledögleni a gyereknevelésbe, vagy beledögleni az alkoholba.

ma 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!