A miniszoknya és magas sarkú kombináció jó egy bulira ?
Figyelt kérdés
Nem túl kihívó ez a kettő dolog együtt ? Melyiket váltsam szerintetek és mire amennyiben nem jó ?júl. 16. 11:01
3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem bírnám, olyan 8-10 centi magas nem tudom pontosan, az nem olyan extrém hogy elviselhetetlen legyen szerintem
júl. 16. 11:17
4/12 anonim válasza:
Szerintem a magassarkú borzalmas választás bulizáshoz, inkább valami kényelmes lábbeli jó.
5/12 anonim válasza:
Szerintem a miniszoknya tűsarkúval igazán szexi, mert a magas sarkú jó formát ad a lábnak és csábítóvá teszi a járást. Szerintem vedd fel! Dögös leszel benne.
7/12 anonim válasza:
#4 vagyok
Aki lepontozott, remélem szereti a kirándult bokát és a vízhólyagokat :)))
8/12 anonim válasza:
Tökéletes bulis-ribis outfit.
Jó lesz! S jó kis prostizást, ha már annak öltözöl.
Bulikba ugye tudod pasik milyen célból járnak buliba? te leszel a hús a piacon.
9/12 anonim válasza:
Mai fiatalok.....ti mibe jartok bulizni treningbe es sportcipobe????
Szerintem tökéletes amit leirtal😉
34/N
10/12 anonim válasza:
Tökéletes👌 Főleg azoknak a férfiaknak figyelemfelkeltő akik imádják a magassarkúba bujtatott női lábakat. A nők járását sexyvé teszi. Valószínű h többen megnéznek majd es ugy gondolom jó érzés ha több férfi is megcsodál. Nőiessé tesz. Ha pedig megfájdul a lábad kicsit leülsz es pihenteted. Én mint férfi kifejezetten imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!