Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, miért választ...

Mit gondoltok, miért választ valaki miniszoknyát és magassarkút egy hétvégi bulira ?

Figyelt kérdés
Miért teszik sokan ezt ?

szept. 5. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Csábítandó.
szept. 5. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Hát, lehet egy ok, hogy a srác kicsit meleg...
szept. 5. 10:23
 3/10 anonim válasza:
56%
Miért venném fel ? Mert ha nincs senkim akkor vonzó akarok lenni, meg ad egy plusz izgalmat is az estéhez. Aki nem ezért veszi fel az szinte tuti hogy hazudik
szept. 5. 10:27
 4/10 A kérdező kommentje:
2-es lányokra gondoltam de köszi :D
szept. 5. 10:29
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

#3 Azért süldőlányoknál lehet ez egy tévesen értelmezett szerepelvárás is, hogy egy buliban márpedig hangsúlyozottan nőiesen, akár kihívóan kell érkezni.

Van erről mém is, hogy egyetemi házibuliba (ezekbe a néhány fős házakba, lsd amerikai filmek) az elsőévesek még teljes harci sminkben, 12 centis sarokkal és 10 centis szoknyával mennek, a negyedéves csaj meg flip-flopban, kinyúlt pólóban, csapzott hajjal, rövidnadrágban tolja a műanyagpohárból a sokadik vodka-narancsot.

szept. 5. 10:48
 6/10 Metionin ***** válasza:
92%
Az tetszik nekik, így definiálják a bulis cuccot. A másik, hogy rengetegféle miniszoknya és magassarkú van, bőven vannak szintek az akár irodába vagy vizsgára is megfelelő kombó meg a fétisruhát súroló összeállítás között.
szept. 5. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a buliszerkó.
szept. 5. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Ja várj, le kellene kuurváznunk ezeket a lányokat, ugye?
szept. 5. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez hozzátartozik a bulizáshoz, mondjuk én ritkán járok, nem hetente. Ha összeülünk a haverokkal, az utcai ruha, ha étterembe megyünk, az egy kicsit alkalmibb, de egy szórakozóhely az nálam “megköveteli” a szexis ruhákat. Mondjuk 10 centis tűsarkút meg tényleg iszonyú rövid szoknyát nem szoktam felvenni, azért van egy határ. De farmerban meg pólóban, beleugrós pulcsiban, amiben bevásárolni járok, sosem tudnék menni.
szept. 8. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy buliba nagyon is passzol ez az outfit, ott az emberek szeretnek kicsit vonzóbban megjelenni még akkor is ha nem keresnek párt. Én is minden buliba így megyek nálam ez alap.
okt. 13. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!