Szilveszteri bulira mit vesztek fel lányok ?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a miniruhákat illetve a magas sarkút , de félek hogy fázni fogok ha ilyesmibe megyek újévezni , lànyok valami ötlet hogy csini/vonzó legyek de ne is fagyjak meg ? Köszi a válaszokat 🫶2023. dec. 14. 11:45
2/24 anonim válasza:
Terd fölötti csizma és dupla áttetsző harisnya.
Én is magassarkút és ruhát hordok. Nőként nem tudom hogyan lehet tramplin elmenni bulizni.
3/24 anonim válasza:
Gondolom, a buli fűtött helyiségben lesz, odáig pedig fűtött autóban (taxiban) jutsz el. Azt az egy percet a bejárattól az autóig pedig ki lehet bírni.
4/24 anonim válasza:
Hosszú kabát + magas csizma (platform, mert az nem érintkezik a hideg talajjal)
Ez alá azt veszel amit csak akarsz.
5/24 ívy1 válasza:
Èn leszek szabadba is 1-2 órát, ezért egy bőrhatású leggings mellett döntöttem bokacipővel.
6/24 anonim válasza:
Házibuli szokott mindig lenni. Combközépig erő ruha vagy szoknya szokott/lesz rajtam. Valami szebb extrább harisnyával. De volt hogy egy sima vékony testszínű volt rajtam. Taxival szoktunk menni az alatt a kis idő alatt egyáltalán nem fázok így.
9/24 anonim válasza:
Ha kinnt leszel szerintem mindenképpen valami bőr leggingsbe. Esetleg zöld vagy bordó színű bőrnaci vagy valami színes, szerintem most ez lett az új divat. Valamint enyhén platformos cipő, hogy a talpad ne fagyjon szét és járni is tudj benne…
10/24 anonim válasza:
Házibuliba megyünk. Vagy egy comközépig érő szoknyát vagy nadrágot csinosabb felsővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!