Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szilveszteri bulira mit...

Szilveszteri bulira mit vesztek fel lányok ?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a miniruhákat illetve a magas sarkút , de félek hogy fázni fogok ha ilyesmibe megyek újévezni , lànyok valami ötlet hogy csini/vonzó legyek de ne is fagyjak meg ? Köszi a válaszokat 🫶

2023. dec. 14. 11:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20%

Nálam nem az a barát, akivel már voltam együtt részeg.

Egy egyszerű állítást tettem, te vitted félre: minek külön azért óbégatni, petárdázni, kint fagyoskodni vagy éppen bent iszogatni, mert éppen dec 31 van? Te hoztál ki belőle ennyit.

2023. dec. 20. 19:25
 22/24 anonim ***** válasza:

Nálam sem 😄 csak mivel úgy tűnik nem tudod milyen ha vannak az embernek barátai és habár senki nem kérdezte, te idejöttél ezzel a romboló, magányos kommenttel, hogy na most te beszólsz másoknak mivel ezzel akarod magadban megerősíteni azt hogy te igen is jól érzed magadat dec 31 este egyedül, esetleg egy gamer székben ulve, online barátokkal vagy valami sorozatot nézve. Erőszakosan is elmondod hogy szerinted mennyire ciki hogy mások szeretik egymást annyira hogy együtt akarják elbúcsúztatni az évet, tervezni a közös utazásokat, programokat és szimplán jót nevetni és beszélgetni, táncolni, megünnepelni egymás sikereit.

Sajnálom hogy neked ilyenben nincs részed és a szilveszterről és a nem online vagy szintén pesszimista emberekről egyből az óbégatásra, lerészegedésre asszociálsz.

2023. dec. 20. 20:45
 23/24 anonim ***** válasza:
26%

22.

Jaj, ne légy már ilyen nyálas. Az utcán kint lévők - akik mellesleg még így is egy kisebbség még a fiatalok között is - 99%-ánál nem arról szól, amiről te itt beszámolsz. Nekem pont ugyanolyan nap, mint a többi és pont ugyanúgy jól érzem magam.

2023. dec. 20. 22:16
 24/24 anonim válasza:
50%
Aki nem öltözik krvának az trampli, te nem normális?
2023. dec. 27. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!