Csajok, mit vesztek fel szilveszter estére?
Mivel kettesben leszünk a párommal így semmit nem veszek fel, mert tudom hogy úgy is szexelni fogunk, mert a párom ha minden igaz már hazaérkezett a szüleivel, azt mondta hogy legkésőbb 9 órára ideér.
Rokon látogatásra mentek karácsony másnapján az ország Déli részére. Azét nem mentem még velük mert csak alig 4 hónapja vagyunk együtt, és bár a szüleivel már összebarátkoztam, de még nem vagyunk azon a szinten hogy így vigyen rokonokhoz, meg alapból öten mentek és csak miattam meg kár lett volna kettő autóval menni. meg amúgy sem akartam még ott ezt a rokonozós dolgot, ott úgysem lett volna úgy időnk egymásra.
A lényeg hogy még karácsonykor megbeszéltük hogy Szilveszterkor idejön hozzám, nem megy haverokhoz, meg semmi, tudja hogy én nekem nincsenek barátaim, csak ő van nekem a szüleimen meg az öcsémen kívül. Terveztük egyébként hogy mennénk valamerre, de ha mégis úgy döntünk hogy kimegyünk akkor nem fogok kiöltözni csinibe. Felveszek egy fekete leggingset, farmerszoknyával, egy jó meleg felsőt, kabát, csizma, és ennyi. Nem fogom túlzásba vinni. De tudom hogy a barátomnak erre úgysem lesz kedve mert 4 órát vezet le, plusz ide is autóval jön mondta hogy ő nem fog buszozni főleg ilyenkor. Holnap velem lesz egész nap, kedden innen megy munkába. Ez lett megbeszélve.
Fehér farmer, kötött pulcsi, téli bakancs.
Vastag kabát, sapka-sál, és még így is szétfagytam a tóparton :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!