Szilveszteri bulira mit vesztek fel lányok ?
Otthon leszünk a párommal, mert a város egy agybaj ilyenkor.
Szerintem pizsamát, gyapjú zoknit meg kardigánt.
#2 Nőként nem tudom hogyan lehet tramplin elmenni bulizni.
Én vagyok a kivétel, én mindig kényelmesbe járok bulizni. Kapucnis pulcsi, farmer sportcipő/bakancs. Ez szilveszterkor sem lesz másképpen, szintén házibuliba megyek. Fekete kapucnis pulcsi, egy fekete póló (zenekaros vagy valami más mintával), skinny farmer (a szokásos), sportcipő vagy bakancs attól függ mennyire lesz hideg. Nem tolom túl a kiöltözős dolgot, mert csak feszengenék, szeretem jól érezni magam a bőrömben.
Kivágott hátú rövid egyberuha.
Igyál, hogy ne fázz :D
Jajj annyira menő vagy hogy nincsenek barátaid akikkel jól érezhetnéd magadat ☹️
Annyira menő hogy ennyire passzív vagy! Barcsak mindenkinek olyan jó lenne mint neked !!!
17.
Jáj annyira menő vagy a kötelező bulizásoddal. Egyetlen örömöd az együttlógás, ivászat, esetleg berúgás. És ilyenkor mindezt kicsit nagyobb magabiztossággal megteheted, mert van rá ideológia is. Állj csak be a sorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!