Mi a szép és hasznos abban a sortban, vagy miniszoknyában, ami úgy néz ki, mint egy szoknya, de közben nadrág vagy fordítva - nem tudom eldönteni?
Nekem ilyen a túraszoknyám. A szoknyán belül van egy kis rövidnacis bebújós rész, de kívülről meg szoknya. Nőiesebb, mint egy natúr túrás rövidnadrág.
Szoknyanadrágnak is nevezik, nem újkeletű. Anyukámnak is volt régebben. Mondjuk hasznos, ha orkánerejű szél lesz, mert nem fújja fel teljesen a szoknyát, és ha fel is fújja, de legalább a bugyit nem fog kilátszódni.
Nem látszik ki semmi, mivel kisnadrág és rövid szoknya egyben. Kényelmes tudsz így miniszoknyát hordani.
Meg divat. (Bár szerintem pár éve volt ez nagy divat, ma már nem nagyon látok ilyet.)
Van a skort, az elöl úgy néz ki mint egy szoknya, de igazából nadrág. Meg vannak olyan szoknyák is, amikhez belül hozzá van varrva egy tapadós rövidnadrág. Ennek nem tudom van-e neve.
Nekem van mindkettő. Mindig is szerettem volna olyan bevállalós csaj lenni aki miniszoknyát hord. Valójában azonban nem vagyok az. Ezek a ruhadarabok meg segítenek benne, hogy úgy hordjak rövid szoknyát hogy közben a kis lelkem is nyugodt legyen afelől hogy nem villantok bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!