Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a szép és hasznos abban a...

Mi a szép és hasznos abban a sortban, vagy miniszoknyában, ami úgy néz ki, mint egy szoknya, de közben nadrág vagy fordítva - nem tudom eldönteni?

Figyelt kérdés
Van ennek a ruhadarabnak neve is?

aug. 15. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Tenisznadrágra gondolsz? A szabad mozgásban segít sport közben.
aug. 15. 11:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet de sokaknál nincs köze a sporthoz és utcán viselik meg divatos.
aug. 15. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen a túraszoknyám. A szoknyán belül van egy kis rövidnacis bebújós rész, de kívülről meg szoknya. Nőiesebb, mint egy natúr túrás rövidnadrág.

Szoknyanadrágnak is nevezik, nem újkeletű. Anyukámnak is volt régebben. Mondjuk hasznos, ha orkánerejű szél lesz, mert nem fújja fel teljesen a szoknyát, és ha fel is fújja, de legalább a bugyit nem fog kilátszódni.

aug. 15. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem hasznos, hanem divatos.
aug. 15. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem látszik ki semmi, mivel kisnadrág és rövid szoknya egyben. Kényelmes tudsz így miniszoknyát hordani.

Meg divat. (Bár szerintem pár éve volt ez nagy divat, ma már nem nagyon látok ilyet.)

aug. 15. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem látszik ki semmi, ha fúj a szél vagy lépcsőzni kell vagy bármi hasonló.
aug. 15. 13:10
 7/8 Metionin ***** válasza:
100%
Skort a neve, azért jó, mert szoknyának néz ki de nem látszik ki belőle semmi ha pl. biciklizik az ember vagy szél van.
aug. 15. 14:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Van a skort, az elöl úgy néz ki mint egy szoknya, de igazából nadrág. Meg vannak olyan szoknyák is, amikhez belül hozzá van varrva egy tapadós rövidnadrág. Ennek nem tudom van-e neve.

Nekem van mindkettő. Mindig is szerettem volna olyan bevállalós csaj lenni aki miniszoknyát hord. Valójában azonban nem vagyok az. Ezek a ruhadarabok meg segítenek benne, hogy úgy hordjak rövid szoknyát hogy közben a kis lelkem is nyugodt legyen afelől hogy nem villantok bugyit.

[link]

aug. 16. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!