11/16 anonim válasza:
Szeretem a dekoratív lányokat, csak sajnos ritka.
Pedig ha szebben öltözködnének akkor utánuk tudnék fordulni
13/16 anonim válasza:
Szeretem a szoknyákat, nyáron szinte csak abban vagyok. Ha hűvös van, akkor néha farmerszoknyát hordok leggings-szel. Másokon pedig akkor jó látni, ha az illetőnek jól is áll az adott darab. Nagyon sokan félre tudnak siklani, ha szoknyáról van szó.
14/16 anonim válasza:
Amikor jó az idő, akkor sokkal jobban szeretek szoknyában lenni, mint nadrágban. Kényelmileg és esztétikailag is. Csak a tél hidegebb részében nem hordok.
15/16 anonim válasza:
Szeretem, ha egy nő ilyen ruhát visel, mert akkor a lába is szépen látszódik.
16/16 anonim válasza:
én mindig szoknyát viselek. munkahelyemen előírás a fehér blúz - fekete térdig érő szoknya - harisnya kombináció. néha tud kényelmetlen lenni, de alapjába véve szeretem, magabiztosnak érzem magamat benne. pár kolléganőm viszont utálja, de viselik, mert muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!