Sheinről véleményekTapasztalatok? Főleg a méret és a minőség érdekel.
Szerintem pedig pont ruhákban erős a shein, az egyéb cuccok a konkurens oldalakon sokszor olcsóbbak és jobbak.
A legtöbb esetben a mérezetezés is rendben van, jó minőségűek, van, amit évek óta hordok. Érdemes vevőfotót és leírást is nézni, de sok ruhájuknak kifejezetten kellemes az anyaga. Én szinte már csak innen vásárolok.
A nadrágoknak sokszor rövidebb a szára, ez van, akit nem zavar, mert most a divat is ez, engem igen, és ugyanez a tapasztalatom a kabátok ujjával is, nincs ráhagyva az a plusz, ami hordás közben felcsúszik. De ezt leszámítva azokat is szeretem.
A méretezés az nagyon nagy. L méretet szoktam hordani, de 2x bele fértem volna a ruhákba, rövidnadrágokba amiket rendeltem.
küldhettem is vissza mindent
Sportruhákat próbálnám meg,nadrág,top,sportmelltartó
Meg a crop topokat,pólókat.
Furdoruhakat rendeltem legutobb, mind szuper lett. 20 ezer forintbol lett 5 bikinim es allitom, hogy minosegre szinte ugyanaz, mint amiket itthon szoktam venni rohadt dragan.
Elotte csak kiegeszitoket, azok is jok voltak.
A kommenteket neztem es a kepeket illetve a merettablazatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!