Szerintetek strandon ez a fürdő short ciki vagy inkább menő, vagány? Nem láttam még ilyet szerintem egyedi vagány, de mások véleménye is érdekel. Normális válaszokat adjatok köszi! :)
Ha ezt a csillogó nejlonhatást megpróbálom nem ráképzelni, akkor nincs vele különösebb baj... bár teszem hozzá, ilyen gatyában szőlőt szoktak kapálni, de felőlem belemehetsz vele a vízbe is, meg pulóverestül is.
Ja hogy ettől lett belőle fürdőgatya, hogy csillog? Hát jó, legyen. Figyelj, annyira azért nem izé, hogy ujjal mutogatva mosolyogjon mögötted bárki is. Átlagos rövidgatya, van még ilyen fazon legyártva hárommilliárd, nekem csak ez a csillogás ad némi kérdőjelet azzal kapcsolatban, hogy "tizenéves hülye haverok" kötözködnének-e veled, idősebb már nem fog ezzel foglalkozni. Szóval neked kell tudni, milyen közeg vesz körül. Ahol sok a hülyegyerek, ott embert próbáló dolog kilógni a sorból akár rossz, akár jó irányba.
#8 Ha nem tűnt fel még, a bőrünk is fényes ha nedves vagy ha napolajjal van bekenve...
Akkor most amikor strandszezon van,és sok embernek fénylik a teste azokat is izlésficamosnak nézed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!