A mai fiatalok miért hordanak állandóan zárt cipőt?
Másokról nem tudok nyilatkozni, de igen, nálunk a faluban földutak vannak sok helyen, onnan pedig Pestre járok be dolgozni, ahol tiszta kosz minden.
10-es voltam
Mert kényelmesebb. A szandál pántjai iszonyat tudják vágni a lábamat, hiszen kevés bőrfelületen kell megfogniuk az egészet. Olyat is nehéz találni aminek jó a talpa, kb vagy tök lapos, vagy magassarkú van. Nem tarja a bokát. És igen, koszos lesz benne a láb, pedig Budapesten lakom úgyhogy nem földutakon járok. De a járdán is rengeteg kosz van, ami faszán rárakódik az izzadt lábra. Meg lehet persze mosni, de ha pl vendégségbe megyek tök ciki menni talpat mosni. Meg addig is el kell jutni valahogy, így vagy cipőben megyek a fürdőszobába, vagy addig is amíg odaérek hagyom szét a retket.
Pedig én minden nyáron elhatározom hogy végre találok 1 db kényelmes szandált amit tenyleg fel tudok venni olyan napokra is mikor egész nap járkálnom kell. De soha nem sikerül, és augusztusra már mindig beletörődök a tornacipőbe, mert ahhoz képest a szandálok kényelmetlenek. A papucs meg még full balesetveszélyes is, alig fogja a lábat, én azt nem értem hogy képes valaki abban slattyogni hosszútávon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!