Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak nekem hordhatatlan a dr....

Csak nekem hordhatatlan a dr. martens?

Figyelt kérdés
egy turibol vettem egy 7lyukas acelbetetes martenst (tehat nem uj darab) es a sarkamat olyan szinten feltori, hogy egy fel ora seta utan benne nem tudok jarni napokig. sarokvedot veszwk majd, de addig kivancsi lennek hogy ez masnal is problema e ?

febr. 4. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Be kell törni. Ideális esetben a te lábadra fog illeszkedni egy új bakancs, ez nem de martens hiba. Mivel használtan van valaki már betörte, ezek szerint más a lábmérete bokamérete vagy járásmódja. Ezért nem jó használt bokáig érő bakancsot venni.

Pontosan hol tör? Achilles inadnál vagy sarkadat? Lehet méret hiba? Achilles inadnál tör az nem nagy baj, Nem szabad nagy utakat megjárni vele az elején, ha nincs agyonhasználva idővel illeszkedni fog.

febr. 4. 17:28
 2/6 anonim válasza:
11%
Minek hordasz náczi cuccot?
febr. 4. 18:16
 3/6 A kérdező kommentje:
#1, pontosan a sarkamat tori, magat a bakancsot meg nem tudom betorni mert felveszem es egy 10p utan / rogton faj es jarni alig tudok benne .
febr. 5. 01:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Cipésszel rakassál bele sarokbélést.
tegnap 08:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg otthon felhúzni a bakancsodat extra vastag zoknival (akár duplával is, amennyi csak belefér) és egész nap legyen rajtad a lakásban míg mozogsz, hátha kicsit idomulni fog a lábadhoz.

Illetve esetleg próbáld meg azt hogy ténylegesen duplazoknival hordod vagy veszel sarokvédőt és felveszed a zoknid alá, vagy pedig teszel pár sebtapaszt/zsepit az Achilles-inadra szintén a zokni alá.

Még egy kérdés: most hogy írtad, feltöri a sarkad, milyen zoknival szoktad felvenni?

tegnap 14:49
 6/6 Spata ***** válasza:
46%

Én gyerekkorom óta gyűlölöm a bakancsokat, már a név sem a kényelmet tükrözi.

Ezek semmire sem jó kemény, nem puha anyagból készült haszontalan cuccok.

ma 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!