Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem két Brunello Cucinelli...

Vettem két Brunello Cucinelli pólót és most mindenkitől különbnek érzem magam de ez így van jól?

Figyelt kérdés
Eddig is röhögtem azokon akik Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein meg hasonló proli márkákat hordanak, én alapból nem is vennék fel olyan ruhadarabot amin latszodik a logó vagy márkanév mert nem az én szintem, az a kisembereknek való. A kisembert nem (csak) úgy értem h szegény és többet akar mutatni mert lehet h valóban van pénze valakinek akin Boss póló van hatalmas felirattal de fejben, gondolkodásmódban még mindig kisember, a felkapaszkodott proletárok hordanak ilyet akik közölni szeretnék a környezetükkel h bizony most már van itt pénz, nézzétek csak, most már nem vagyok szegény, ízlésem továbbra sincs de pénzem már van. 🤣🤡 Szóval rendeltem két Cuccinelli felsőt és most már tényleg úgy érzem h a 99% felett állok, annyira jó érzés, persze a paraszt csak annyit lát h sima fekete póló de gáz, csak épp azt nem tudja h az többet ér mint a havi fizetése. Nekem nem csak pénzem van, hanem fejben is ott vagyok ahol egy igazi értelmes, intellektuális jómódú ember van. Nagyon durva milyen jó a minőségük, ezt bizony nem a távol keleten csinálták gyerekmunkások, ez minőség, eddig csak pólókat rendeltem de mást is fogok, mostantól más márka nem is kell. 🙂
ma 00:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Te neked mi a bajod? 😨
ma 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!