Fiúk, Lányok! Meg úgy mindenkitől kérdezem, kortól függetlenül! Vörös, Szőke, Barna vagy a Fekete haj jön be nektek a legjobban?
Természetesen ha egyik sem, írjátok le kérlek, mi a kedvenc hajszínetek, és ha gondoljátok (nagyon örülnék neki) egy árnyalatról linkeljetek be képet!
Köszönöm :-)
én nő vagyok,szőke a kedvenc hajszínem de sajnos tönkretette a hajam,meg eredeti barna így folyton sárgult,foltos volt
De amúgy ilyen szőke voltam és imádtam:
hamvasszőke a kedvencem,sárgás platina nem jön be túl mű.
Most mahagóni barna vagyok,szerintem ez is szép és jobban is áll mint a szőke:
sorrendem:
szőke
barna
lila,ilyen is voltam imádtam:
vörös
fekete
21 N
Köszönöm!
Jó ízlésed van!
Szerintem nagyon szép volt az a szőke, de a barna az nagyon szép és nincs vele annyi gond! :-)
Az a fajta lila viszont nekem nem jött be annyira :-D
Nekem mindegy, csak Természetes legyen, ne festett. De a színek közül a vörös, a fekete, és szöke, csak NEM tejszínű/fehér szőke
12/L
Utolsó, hogy állapítod meg, hogy egy lánynak festett haja van, ha tök természetesen hat? :D Enyémről se mondja meg senki, hogy festett, mégis az.
Nekem a szőke tetszik a fiúkon legjobban, lányokon meg a barna.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!