Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnék Vinteden jobban...

Hogyan tudnék Vinteden jobban eladni?

Figyelt kérdés

Több mint 70 termékem van kint de mostanában nagyon belassult.

Pedig szép, új állapotú ruhákat hirdetek.

Főleg S Méretű felsőket és egyberuhákat. Illetve több gyerek cipőt és pólót is. És olcsón is. Mégse vesznek semmit. Hogyan tudnék több vásárlót szerezni?

aug. 10. 18:00
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Rengeteg eladó hirdet ilyen neve nincs filléres szarokat. Nem fogsz kitűnni a sorból.

Esetleg facebookos vinted csoportokban tarhálj, sokan azt csinálják.

aug. 13. 08:24
 32/39 anonim ***** válasza:
#31 a facebookos csoportok semmit nem érnek
aug. 13. 08:27
 33/39 anonim ***** válasza:
Sajnos nálam is ugyanez a helyzet, pedig még szállítási díjam sincs. Nem tudok mit kitalálni, hogy vigyék a termékeket
aug. 13. 09:44
 34/39 A kérdező kommentje:

Azt hogyan tudod beállítani, hogy ne legyen szállítási díj?

aug. 13. 10:48
 35/39 anonim ***** válasza:

Kérdező az csak azoknál van akik még nem adtak el semmilyen terméket és csak az első eladásig.

(vásárlás nem számít, csak az eladás)

aug. 13. 11:00
 36/39 A kérdező kommentje:
Ma viszont eladtam valamit de elrontottam. Kivágtam a címkét még régebben és mivel 2 van itthon belőle a másikon láttam, hogy New Yorkeres viszont én Zara márkával adtam el. Szerintetek ezért letilthatnak? Vagy írjam meg neki? Mert az oldalán valószínűleg abban is bent van egy másik címke.
aug. 13. 18:21
 37/39 anonim válasza:

- A szekrénybemutatót nagyon ajánlom!

- Ilyen sok termék esetén párat előresorolnék.

- Hashtagek.

- Ha van időd, mérd le pontosan a méreteket és tüntesd fel a leírásban.

- Ha valaki beszívezi, adj egy minimális kedvezményt.

- Vintedes csoportok (figyelemfelkeltő fotóval, szöveggel egy-egy poszt, akciókat is sokan szoktak hirdetni), Vintedes beszélgetések Messengeren belül, akár Facebookon vagy Instagramon is megoszthatod a saját oldaladon, hátha akad ismerősöd, aki igényt tartana valamire.

- Csomagkedvezmény, de a beállításnál nagyon figyelj.

szept. 29. 18:52
 38/39 anonim ***** válasza:
37 automatikusan kap valaki szekrénykiemelést, ha rendszeresen posztol. Én kiraktam valamelyik nap 4 cuccot és már kaptam kiemelést is. A szivezésről meg annyi a tapasztalatom, hogy akinek tényleg nagyon kell a cuccom, az azonnal rányom a megvásárlásra, nem az 500 forintos kedvezményem fogja meghozni az érdeklődését. Ha meg mégis, akkor a kedvezményes áramból is kér még 40%-os kedvezményt, ahelyett, hogy örülne az általam felajánlott árnak. De olyan is volt, hogy beszivezték a termékem, ajánlottam kedvezményt és rögtön kiszivezte, pedig lehet 2-3 nappal később megvásárolta volna.
szept. 29. 21:02
 39/39 anonim válasza:

37-es vagyok. Szerintem kevered a szekrénybemutatót a ‘sztárszekrény díjjal’, aminek konkrétan semmi értelme, mert csak te látod, hogy ezt megkaptad. Rendszeresen töltök fel ruhákat, én is rendelkezem ezzel a kitüntetéssel vagy mivel. Viszont a szekrénybemutatót bizony megvásárolod, egy hétre szól, statisztikai adatokat jelenít meg, hogy hányan nézték meg a segítségével a profilod/hirdetésed, rengeteg emberhez elér a kínálatod. Ezt sajnos nem kapod meg ingyen. Hogy kinek éri meg, döntse el mindenki maga. Én kipróbáltam, nekem bevált.

Az 500 forintos kedvezmény igencsak kecsegtető lehet ilyen szállítási árak mellett. Hála istennek, elég nagy a választék ahhoz, hogy több eladó termékei közül válogassak, nem, nem fogom egyből megvásárolni az elsőt, amit megláttam és hiába ‘tényleg nagyon kell a cucc’, lehet, hogy lényegesen olcsóbban/jobb állapotban meg tudom venni mástól.

Valószínűleg azért szívezte ki, mert már megtalálta az adott terméket olcsóbban vagy talált olyat, ami jobban tetszik és inkább azt vette meg…ő tudja. Sokan el sem fogadják/el sem utasítják az ajánlatokat, legyen szó eladóról vagy vevőről, ignorálják.

szept. 30. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!